Mergi direct la conținut »
Răsfăț de Paște în Nisipurile de Aur. Sejur all inclusive de la 110 euro! (PUBLICITATE)

Mai sunt doar câteva zile până la marea sărbătoare de Paște, așa că dacă nu ai încă planuri de vacanță mai poți rezerva un sejur în Bulgaria, alături de Europa Travel. Cea mai prietenoasă gazdă de pe coasta Mării Negre, Nisipurile de Aur vibrează de voie bună în această perioadă a anului, așa că o escapadă aici este prielnică atât pentru relaxare, cât și pentru vizite culturale.

Rezervă acum un sejur de Paște de 3 sau 4 nopți în stațiunea Nisipurile de Aur, și profită de tarifele speciale pregătite de Europa Travel, ce pornesc de la numai 110 euro, respectiv 144 euro/persoană, conform programului ales.

Locul perfect pentru relaxare

Poți sărbători Paștele în sânul tradițiilor bulgărești, dar în același timp să te bucuri de peisaje memorabile, de plajă, dar și de excursiile ce îți descoperă cele mai frumoase locuri din împrejurimi, precum Varna, Balcic, Pădurea de Piatră Pobiti Kamani sau Capul Kaliakra.

Nisipurile de Aur este una dintre cele mai accesibile și interesante stațiuni bulgărești preferată de români încă din perioada Paștelui și până în toamnă, datorită plajei lungi de peste 3 km cu nisipuri aurii și fine, perfect încadrată de apele albastre ale Mării Negre.

Întreaga stațiune este înconjurată de Parcul Natural Zlatni Pyasatsi, unde poți face drumeții, existând aici mai multe trasee marcate ce îți descoperă fauna și flora celui mai mic dintre parcurile bulgărești. Unul dintre ele te conduce către Mănăstirea Aladja, una dintre cele 120 de bisericile din piatră ale Bulgariei, și catacombele locuite de către călugări încă din perioada secolelor V-VI.

O altă atracție din Nisipurile de Aur este Maimunarnika Rope Park, un parc de aventură pentru cei mici și cei mari, cu zone trasee de drumeții, poduri suspendate, tiroliană și alei umbroase perfecte pentru plimbări cu bicicleta. La slujba de Înviere poți participa la una dintre Bisericile din Varna, iar masa festivă de Paște o vei servi în cadrul hotelului Palm Beach 4*, cu program folcloric și de animație pentru cei mici.

Excursii în împrejurimi

Dacă vrei să descoperi și alte locuri aflate destul de aproape de stațiunea Nisipurile de Aur, poți să mergi la Pobiti Kamani, o pădure pietrificată de la circa de 20 km depărtare de Varna. Aici vei vedea 300 de coloane din calcar, unele înalte de până la 7 metri ce domină întreaga zonă aridă.

În plus, pentru panorame de neuitat asupra Mării Negre trebuie să mergi la Capul Kaliakra, o rezervație naturală din Dobrogea bulgărească ce păstrează urmele fostei cetăți grecești. La intrarea în fortăreață vei vedea și mausoleul închinat celor 40 de fecioare care și-au legat părul între ele și s-au aruncat în apele mării, pentru a nu fi prinse de otomani.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Sejur Paste Nisipurile de Aur – Hotel Palm Beach 4* – tarife de la 110 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu all inclusive, pranz festiv de Paste, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

 
 
Close
Close
Închide