MENIU CAUTĂ

Rochii de mireasă de Black Friday 2017, la primul târg de nunți al sezonului 2018

Distribuie

Rochii de mireasă de Black Friday 2017. Black Friday 2017 are loc în România pe 17 noiembrie, dar sunt magazine care vor avea reduceri şi în perioada 24-26 noiembrie, iar altele în intervalul 17 – 26 noiembrie.

Libertatea îți arată lista magazinelor participante la Black Friday 2017, dar trebuie precizat că există un târg celebru, așteptat de mulți tineri, care începe mai devreme cu o săptămână.

Astfel, Mariage Fest 2017 dă startul sezonului nupțial 2018, vineri – 10 noiembrie, la Palatul Parlamentului. Ediția cu numărul 24 a acestui eveniment se încheie duminică, 12 noiembrie.

Este prima ocazie pentru mirii anului 2018 să consulte toate ofertele locațiilor de nuntă și, desigur, să beneficieze de reducerile oferite doar pe perioadă evenimentului.

Peste 100 de locații se întrec în ‘arena Mariage Fest pentru a va oferi cea mai bună ofertă, timp de trei zile, în somptuoasele săli ale Palatului Parlamentului (intrarea C1).

Însă… evident, Marige Fest nu este doar despre locații de nuntă, ci și despre rochii de mireasă. În cadrul târgului se lansează colecțiile creatorilor români – și nu numai – cu rochii din sezonul  2018.

Mai mult, târgul nu este dedicat doar mireselor cu dâre de mână, ci și celor care țin la bugetul lor, calculând fiecare cheltuială. Doar vineri, 10 noiembrie, puteți prinde ofertele WOW de BLACK FRIDAY (coada începe de la orele 10.00 dimineață, iar zona este accesibilă începând cu ora 12.00).

De exemplu, la ultimele ediții Mariage Fest au fost rochii de mireasă la doar 18 lei, prețul mediu al unei rochii de mireasă la această sesiune Black Friday fiind de 600 de lei. Aveți de ales din peste 300 de modele de rochii de mireasă expuse în această zonă.

În plus, începând cu această ediție, viitoarele mirese defavorizate pot primi gratuit o rochie de mireasă cu poveste: a aparținut unei vedete din România, unei mirese năstrușnice sau, pur și simplu, unei mirese generoase care a ales să își doneze rochia.

O campanie absolut nouă la Mariage Fest este „Donează-ți rochia de mireasă”. Cu această ocazie, organizatorii au adunat și vor aduna rochii de la foste mirese, care vor fi donate unor mirese mai puțin norocoase.

Uite de unde poti cumpăra o vacanță avantajoasă, pentru luna ta de miere!

Apropo, doamnelor, ați văzut Top 10 rochii de mireasă tip prinţesă, în 2017?

În ceea ce privește celebra aruncare a buchetului… se poate câștiga un inel cu diamant. Anul acesta, se vor arunca opt buchete și doar buchetul cu răvaș va aduce mult râvnitul premiu.

Mariage Fest 2017

Rochii de mireasă de Black Friday 2017. Ce mai găsiți la Mariage Fest 2017

  • flori și aranjamente florale
  • invitații, cadouri și mărturii
  • inele de logodnă și verighete
  • costume mire și accesorii
  • accesorii rochie de mireasă
  • foto-video
  • formații și artiști
  • concerte
  • prezentări de modă
  • tombole

Detalii, pe www.mariagefest.ro si https://www.facebook.com/mariagefest/

Nu ratați nici reducerile Fashion Days de Black Friday 2017. Reducerile Fashion Days de Black Friday 2017  sunt la peste 700.000 de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi produse pentru casă. Peste 1.000 de branduri la nivel internaţional beneficiază de reduceri.

Sau… poate vă interesează parfumurile pentru femei. Vezi cele mai bune oferte, de Black Friday 2017!


CITEȘTE ȘI… People of Romania, povești de viață în imagini. Află cine sunt Zorro de la târgul de animale, amorezul cu cicatrici și mămăița poetă!| FOTO& VIDEO


 

Citește mai multe despre Mariage Fest, Black Friday și rochii de mireasă pe Libertatea.

Comentarii