MENIU CAUTĂ

Tricoul personalizat este piesa cheie toamna asta. Cum să ai o ținută perfectă cu bani puțini

Distribuie

 

Liniile modei de toamna-iarna 2018 au fost trasate de mut timp și deja știm la ce să ne așteptăm să regăsim pe fashion bloguri, street style, pictoriale sau evenimente.

Culorile neutre joacă un rol foarte important  sezonul acesta așadar ne putem ghida după acest aspect pentru a achiziționa piesele de care avem mare nevoie sa ne compunem o garderoba variata pentru evenimentele ce urmează.

Soluția ideala pentru orice ținuta este categoric clasicul tricou alb croit simplu, stilizat în diferite moduri în funcție de evenimentul la care participăm iar cele cu imprimeuri personalizate sunt clar în preferințe.

Diverse modele cu mesaj găsim pe celebrul site de personalizare tricouri www.tshirt-factory.ro unde se adaugă constant modele noi, în ton evenimentele momentului.

Sezonul de iarna aduce multe petreceri și sărbători specifice. De la Halloween pana  la Crăciun suntem într-o fuga constanta de a găsi ținuta perfecta, așa că iți sugerez o greacă de piele, pantofi leopard, un tricou simplu personalizat la Tshirt Factory și jenași care se mulează impecabil.

Tricoul este acea piesă salvatoare pe care toată lumea o are în garderoba. Ne scoate din orice criză de timp sau de imaginație.

E deajuns să găsești un model de tricou personalizat inedit încât să te facă remarcat cu orice ocazie iar pentru asta nu este nevoie să irosești o avere.

Ai nevoie doar de câteva piese de baza și accesorii interesante pentru a da viață oricărei ținute iar idei și inspirație găsești la un click distanta!

CopyWriter: Cristina Stroiu

(P) Articol realizat împreună cu tshirt-factory.ro

Comentarii