Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, tulburări organice, mai mult sau mai puțin deranjante, în funcție de vârstă și de tablou clinic general, privind aparatul loco-motor, circulația periferică, fiziologia sistemului nervos periferic și funcțiile hepatice. Între 2 iulie, după ora 04:24′, și 4 iulie dimineața, se va trăi intens sub impactul tranzitelor actuale prin casa I a personalității acestor nativi dar și sub efectul fazei de Lună Nouă în Rac, din 2 iulie, care le-ar putea permite revelații, lămuriri, motive temeinice pentru a lua niște decizii.

Pe 3 iulie, Venus va intra în zodia Racului și va prelua semnificația evenimentelor astrale care se produc în această săptămână imprimându-le o evoluție profitabilă. Noroc în plan personal, până pe 28 iulie, cât va ține acest tranzit, și, eventual, „îmblânzirea” unor conflicte mai vechi fără ca, prin asta, să permită și o rezolvare a lor.

Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie, inițiative în plan financiar provocate de intrarea planetei Marte, pe 2 iulie, în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 18 august, și care va marca energic sectorul banilor câștigați prin muncă, performanță sau efort personal. Discuții aprinse, pe ton revendicativ, cu privire la drepturile bănești ce li se cuvin.

Secvență interesantă în plan intelectual, moral, religios sau la nivelul conștiinței care se poate elibera de pasiunile inutile. Se menține însă, în paralel, intensă, nevoia unora de a „se regăsi pe sine” și de a se echilibra prin identificarea sensului vieții, proces ce până acum a fost blocat sau tulburat, în percepțiile subtile, de intervenția lui Saturn.

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea