EXCLUSIV/ Lugojanca bătută preț de 22 de ore de iubitul gelos își tratează traumele într-un show de televiziune: ”Voi rămâne în București să trăiesc clipa!”

09 martie 2016 23:25

În septembrie 2015, o tânără din Lugoj, șoca o țară întreagă. Fata, vânătă din cap până în picioare, susținea că iubitul ei a lovit-o continuu preț de 22 de ore. Acum, Georgiana se află într-un program de reabilitare care, se pare, a început să dea roade.

Georgiana, alături de alt caz din ”Casa Fericirii”

Georgiana, alături de alt caz din ”Casa Fericirii”

Georgiana Radu, lugojanca de 26 de ani care a fost snopită în bătaie de iubitul gelos cu nouă ani mai în vârstă, începe să vadă viața cu alți ochi, susțin specialiștii care o au în grijă. Tânăra care a scăpat din mâinile agresorului cu trei coaste rupte, părul smuls și întreg corpul tumefiat a acceptat provocarea postului nou lansat Happy TV, de a face parte dintr-un format original care își propune să găsească soluții pentru problemele ei și ale altor patru femei, sub numele ”Dreptul la fericire”, în cele trei luni pe care le vor petrece în ”Casa Fericirii”.

fata batuta 13

Ca și colegele ei, Georgiana va fi ajutată de specialiști să-și depășească trauma și, se pare, terapia începe să dea rezultate. “Deși am emoții, știu că voi cunoaște oameni fascinanți. Și, de ce nu, la final voi rămâne în București, să-mi trăiesc clipa”, le-a mărturisit Georgiana celor din echipă.

 

Visează să-și întemeieze o familie

IMG_8191 (1)

Acum, când déjà primește ajutor, tânăra și-a făcut ordine în gânduri și și-a stabilit și obiective pe termen lung: ”împlinirea din punct de vedere profesional, dar și personal, întemeierea unei familii, copii, liniște suflească si speranța că experiența urâtă prin care am trecut va putea ajuta persoanele care au trecut sau încă trec printr-o situație de genul acesta”. Iar asta îi bucură pe psihologi.

 

“E foarte important că Georgiana și-a definit clar scopul pentru care se află în acest reality-show: până anul viitor, va face tot posibilul să-și recâștige încrederea în ea și să treacă peste trauma suferită. E un obiectiv mare, important, iar pentru a-l atinge va avea în fiecare săptămână de depășit câte o provocare. În momentul de față își pregătește un discurs pe care îl va ține în cadrul unei comunități de femei cu experiențe similare.

Implicarea în acest proiect îi permite să-și vadă realitatea și dintr-o altă perspectivă. Faptul că a decis să facă parte din el este o asumare importantă a condiției, un prim pas spre vindecare”, a declarat psihologul Florina Onetiu, life coach la “Dreptul la fericire”.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro