MENIU CAUTĂ
25 Ian. 2018 15:59

EXCLUSIV | Vlad Miriță devine tătic pentru prima oară. Duhovnicul a fost cel care a ales numele bebelușului

Distribuie

Tenorul Vlad Miriță se pregătește de cel mai mare eveniment din viața sa din acest an. Peste numai câteva zile, artistul va deveni tătic pentru prima oară.

Binecunoscutul artist Vlad Miriță va fi tătic de băiețel. partenera sa de viață, fostul model Maria Natura, cu care acesta s-a căsătorit în urmă cu doi ani, este însărcinată și va naște peste doar câteva zile.

Vlad Miriță a declarat, în exclusivitate pentru Libertatea ce nume va avea moștenitorul său. Numele pe care îl va avea micuțul, care se va numi Justin, a fost ales de duhovnicul familiei.

„Ne pregătim de naștere. va fi peste doar câteva zile. îmi doresc de foarte multă vreme un copil și acum s-a împlinit. maria se simte bine, iar pentru bebeluș am cumpărat deja tot ce trebuie. Suntem foarte fericiți”, ne-a spus Vlad Miriță, care a făcut afaceri cu termopane în trecut.

„Abia așteptăm să apară bebelușul. Părintele nostru duhovnic i-a ales numele. Se va numi Justin. Am avut patru nume preferate pe care le-am trecut pe un bilețel: Constantin, Efrem, Victor și Justin. A ieșit Justin. Nașul de botez al micuțului va fi Dragoș, nașul nostru de cununie, care este medic veterinar”, ne-a mai dezvăluit Vlad Miriță.


Citește și: EXCLUSIV/Petre Daea: 'În mai puțin de 8 ani, vom avea destui porci Bazna și Mangalița. Vom mânca mai sănătos'


 

Loading...
Comentarii