Lora: ”Nu m-am îndrăgostit niciodată de iubitul prietenei mele”

27 ianuarie 2016 08:47 De: ,

Lora a recunoscut, recent, în mod oficial, relația cu Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea. Deși cele două pozau mereu în cele mai bune prietene, cântăreața nu ratează acum nici o ocazie să se dezică de fosta iubită a lui Ghenu, spunând aceasta că i-a fost doar o cunoștință. Acum, Lora nuanțează, precizând că nu s-a îndrăgostit de iubitul prietenei ei, ci doar de prietenul ei bun.


 

Lora a divorțat de Dan Badea, în octombrie 2014, iar la scurt timp după separare au apărut primele zvonuri cum că artista și Ionuț Ghenu, iubitul de la acea vreme al Doiniței, erau împreună. Cu toate acestea, Lora a declarat că relația are abia 8 luni vechime: ”Ionuț Ghenu este iubitul meu de 8 luni”. Mai mult, cântăreața a explicat la Kanal D că primele fotografii cu ea și Ghenu într-o parcare, surprinse la finalul lui 2014 ar fi fost făcute pe vremea când ei doi nu erau împreună.

”Eu nu m-am îndrăgostit niciodată de iubitul prietenei mele. Eu m-am îndrăgostit de prietenul meu bun și colegul meu, pe care l-am cunoscut când eram amândoi în alte relații, fiecare cu problemele lui. Am fost doar prieteni mult timp, ne-am dat sfaturi,am fost unul lângă altul în momentele cele mai grele și am rămas colegi și prieteni. Având același program lucrând împreună, problemele din viața personală își găseau rezolvările de foarte multe ori în aceleași perioade. Timpul meu liber era același cu timpul liber al echipei mele. Potrivirea și circumstanțele favorabile au ajutat la crearea unui nou cuplu, când deja eram oameni liberi. Este ceva uman și normal. Ce ați văzut voi pe canapeaua unei emisiuni tabloid, nu au fost, nu sunt și nu vor fi vreodată prieteni cu mine. Este o modalitate de a face bani prin a defaimă, pentru că răul, suferințele declarate și puse în cârca unui om cunoscut, activ în „meseria” lui și cu un nivel crescut de popularitate prin prisma muncii lui, generează rating. S-au făcut afirmații și s-au dat exemple de situații urâte care se pot întâmpla în viață, fără a se pronunța numele meu, fără a fi acuzată în mod direct, dar prin prisma persoanelor implicate să se inducă și să se subînțeleagă că este vorba despre mine, tocmai pentru a se crea un val de injurii la adresa vieții mele private, a relației mele, din motive mai mult decât evidente pentru oamenii cu un IQ și un EQ decent. Este evident ce s-a încercat acolo. Sfatul meu pentru voi este să nu va creați exemple din oamenii care fac „dezvăluiri” bazate pe intuiții sau crezuri personale care nu pot fi demonstrate despre persoane publice active, cărora pentru credibilitate le sunt alăturate crezuri universal valabile despre ce e bine și ce e rău și să nu credeți niciodată lucruri spuse la astfel de emisiuni. Cu mult drag”, a scris Lora pe o rețea de socializare.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro