MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 17:47

Monica Bîrlădeanu vorbește despre trupul său. „Nu îi mai cer să fie suplu și silfid până la piele și os”

Distribuie

Monica Bîrlădeanu a vorbit despre silueta sa și a mărturisit că acum nu se mai agită la fel de mult ca în urmă cu ani să fie foarte slabă, ci că își acceptă trupul cu formele pe care le are în prezent.

Monica Bîrlădeanu, care este stabilită de mai multă vreme în America și nu intenționează să se întoarcă definitiv în România, este una dintre româncele care au reușit să se impună și dincolo de granițele țării.

Frumoasa vedetă a făcut furori ca model, actriță și prezentatoare de televiziune.

Monica Bîrlădeanu, care a pozat goală la 39 de ani, a fost dintotdeauna admirată pentru felul în care arată și pentru cum se menține în formă. despre silueta sa de acum a vorbit Monica Bîrlădeanu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Viva.

'Corpul nostru evoluează mereu. Corpul se transformă, șoldurile, talia nu mai sunt la fel. Corpul meu are acum o voluptate care și-a obținut-o în timp. L-am acceptat și nu îi mai cer să fie suplu și silfid până la piele și os.

Mi se pare că asta e forma pe care trebuie să o am ca femeie. Am avut mereu variații de kilograme, plus – minus. Cred că am un corp la fel ca oricare altă femeie, slăbește la stres, eu sunt genul care mănâncă sărăt, nu dulce. Asta este plăcerea mea vinovată. Acum mă simt bine cu corpul meu', a declarat Monica Bîrlădeanu.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Loading...
Comentarii