EXCLUSIV | Povestea impresionantă a primei femei jandarm din România. S-a înscris la un concurs ca să facă rost de bani pentru fertilizare in vitro

12 septembrie 2017 20:45

Prima femeie jandarm din România este și prima concurentă din cadrul emisiunii “The Wall-Marele Zid”, care începe miercuri, 13 septembrie, de la ora 20:00, la Antena1 și este prezentată de Valentin Butnaru.

Laura Epuraș și Alexandru Daniel Maria sunt cei care fac primii pași în episodul de debut al emisiunii. Prieteni foarte buni încă din copilărie, Laura și Alex împărtășesc mai mult decât o legătură de amiciție, fiind și colegi de serviciu.  Ambii sunt reprezentanți ai Jardarmeriei din București, iar misiunea lor în acest concurs este una foarte clară.

Laura Epuraș este prima femeie jandarm călare din România, care s-a înscris în show pentru a-și îndeplini visul de a deveni mamă. Destinul nu i-a oferit ocazia să se bucure până acum de această experiență unică, de aceea a decis să intre în caruselul emoțional al Marelui Zid, care i-ar putea da posibilitatea unei inseminări artificiale.

,,Tot ceea ce îmi doresc este să am un copil”, spunea ea.

Laura a divorțat în urmă cu câțiva ani, iar cel mai mare regret este că nu a făcut un copil. Din motive medicale, dar și legate de vârstă, singura ei posibilitate rămâne fertilizarea in vitro.

“Sper ca zidul să-mi ofere șansa de a avea un copil. De asta am venit aici”, a declarat Laura.

Alături de ea se află Alexandru Daniel Maria, prieten bun din copilărie, care este dresor canin în cadrul Jandarmeriei. Relația strânsă pe care cei doi o au, l-a motivat pe Daniel să se înscrie în luptă alături de Laura pentru același obiectiv: să o ajute să își îndeplinească visul de a deveni mamă. Mai mult, cu o parte din posibilul câștig, jandarmul afirmă că ar vrea să creeze o școală de meserii dedicată copiilor din centrele de plasament și să îi îndrume către o viață mai bună.

Concurenții s-au înscris în competiție pentru a-și demonstra că ambiția și determinarea pot fi o mână norocoasă în lupta cu destinul, iar relația lor foarte strânsă le poate garanta drumul spre succes. Traseul lor în cadrul show-ului nu va fi deloc simplu, iar trecerile de la panică la euforie și invers vor fi o constantă a jocului.

Totul despre show-ul The Wall

  • “The Wall – Marele Zid” debutează la Antena 1 miercuri, 13 septembrie, de la ora 20.00. Emisiunea va fi difuzată săptămânal miercuri, joi şi vineri de la ora 20.00.
  • Combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie, acţiunea este plasată într-un decor impresionant şi interactiv, unde doi coechipieri trebuie să lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall-Marele Zid”. Emoţiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roşii şi verzi cad de-a lungul zidului, determinând câştiguri impresionante sau pierderi uriaşe.
  • The Wall – Marele Zid are o înălţime de 12 metri.
  • Filmările pentru show-ul difuzat de Antena 1 au loc în Polonia, acolo unde au filmat acest show şi gazdele. Rusia şi Australia sunt următoarele ţări care vor filma aici.
  • Echipa formată din peste 150 de persoane lucrează pentru această producţie: români şi polonezi.
  • Concurenţii care au ales să participe la emisiune au reuşit să îşi schimbe viaţă într-o singură oră! Un cuplu din Bucureşti a reuşit să câştige peste 70.000 de Euro
  • Suma totală a premiilor câştigate până acum depăşeşte 300.000 de Euro.

EXCLUSIV/ Prețul divorțului lui Marcel Toader de Maria Constantin. Afaceristul a cerut 20.000 de euro ca să spună tot

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro