MENIU CAUTĂ
30 Mai. 2018 09:39

Prin ce probleme a trecut Oana Roman ca să-și mute mama în altă casă. „Să nu mai trăiască cu această sabie deasupra capului”

Distribuie

Oana Roman a mărturisit că a trecut prin tot felul de probleme ca să reușească să-și mute mama într-un apartament unde să nu mai plătească chirie.

În urmă cu câteva zile, Oana Roman anunța că a reușit să îi găsească mamei sale un apartament pentru care aceasta să nu mai plătească chirie.

Mioara Roman a suferit enorm în urmă cu câțiva ani, când a fost dată afară din casa RAAPPS și a fost nevoită să se mute.

Invitată la emisiunea „Răi da’ buni”, pe care Mihai Morar o prezintă la Antena Stars, Oana Roman a explicat prin ce probleme a trecut pentru a-și muta mama. Ea a mărturisit că nu a fost ajutată de nimeni din familie.

„Am vrut ca lucrurile să nu fie traumatizate pentru mama. Am mutat-o pentru că ea stătea într-un apartament cu chirie mare şi mi-am dorit foarte tare ca ea să stea liniştită şi să nu mai trăiască cu această sabie deasupra capului că mai trece o lună şi nu sunt bani de chirie.

Am sperat să pot rezolva într-o altă manieră problema. Trebuia să găsesc o soluţie. Am încercat să împrumut nişte bani de la nişte oameni care puteau să-mi dea. Nu au vrut, este treaba lor. Oameni care au fost la noi în casă nu au avut un moment de empatie. A fost un şoc atât de mare, a  fost cumplit.

Nu m-a sunat nimeni din familie să mă întrebe dacă poate să mă ajute. A fost cumplit. Singurii care m-au ajutat au fost Marius şi Isabela. A despachetat şi ea acolo. Nimeni nu a dat un telefon să întrebe dacă e ok mama. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva în viaţa mea. Ajutorul acesta a venit de la nişte oameni la care nu mă aşteptam”, a declarat Oana Roman.


Citește și: Ministrul Muncii confirmă că Pilonul II de pensii va fi opțional. „Am aflat cu stupefacție că sunt și eu la Pilonul II'


 

Loading...
Comentarii