Sorana ex-A.S.I.A. nu mai e ce a fost odată! N-o să crezi cât s-a îngrășat | FOTO

29 octombrie 2015 20:21

Transformare incredibilă a Soranei Mohamad, fosta componentă a trupei A.S.I.A., una dintre cele mai de succes formații din România anilor trecuți.

Sorana ex-A.S.I.A. nu mai este ce a fost odată. Cântăreața nu mai are deloc silueta de altădată.
Vedeta și-a făcut apariția la un eveniment monden care a avut loc în Capitală. Ceea ce a atras imediat atenția asupra sa este transformarea incredibilă prin care a trecut din punct de vedere fizic.
Sorana Mohamad nu se mai poate lăuda cu trupul cu forme aproape perfecte pe care îl avea cu ceva vreme în urmă.
Îmbrăcată într-o fustă din piele foarte strânsă pe trup și o cămașă, Sorana a afișat un trup mult mai voluptupos. Ținuta nu a făcut altceva decât să scoată și mai mult în evidență faptul că artista a luat ceva kilograme în plus.
Sorana, fosta componentă a trupei Asia, a decis să se despartă de soţul ei anul trecut, după aproape doi ani de căsnicie. Motivul separării dintre ea şi soţul ei, Paul, a fost infidelitatea acestuia.
Artista l-a cunoscut pe Paul încă copilărie, însă, deşi erau buni prieteni, nu l-a plăcut deloc. Peste ani, cand s-au reîntilnit, lucrurile s-au schimbat, iar destinul a făcut să-şi dea seama că se iubesc, fiindcă atunci când a fost cerută în căsătorie, Sorana a acceptat pe loc. Ea şi Paul s-au căsătorit în 2012, exact în ziua în care au împlinit trei ani de relaţie.
Citește și:
Sorana, EX- ASIA, VORBEȘTE PE ȘLEAU: De ce A DIVORȚAT?
DIVORŢ-ŞOC ÎN SHOWBIZ! Sorana, ex-ASIA, SE DESPARTE DE SOŢUL EI
SORANA, ex-ASIA, despre fostul SOȚ: ”M-am BUCURAT că N-AM FĂCUT un COPIL cu EL!”
 
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro