Detalii cutremurătoare din viața lui Prince! Era dependent de droguri și calmante de 25 de ani! Fără ele nu putea urca pe scenă

24 aprilie 2016 21:01

Un fost dealer de droguri al lui Prince a povestit pentru publicația Daily Mail că regretatul artist, ce s-a stins din viață, joi, la vârsta de 57 de ani,  era dependent de stupefiante de mai bine de 25 de ani.

Bărbatul, pe nume Doctorul D. , care se prezintă drept dealerul vedetelor, a dezvăluit că Prince cheltuia și 40.000 de dolari pe o singură tranzacție pentru a-și face stocul pe șase luni de substanțe narcotice ca Dilaudid și Fentanil, ce fac parte din grupa analgezicelor opioide, folosit ca anestezic, narcotic și la tratamentul durerilor cronice, fiind mai puternice decât morfina. Dealerul susține că i-a starul i-a fost client din 1984 până în 2008, în mare parte pentru că avea fobie de medici și astfel nu putea să-și obțină substanțele legal.

Acestea îl ajutau să scape de tracul și frica din timpul concertelor și fără ele nu se urca pe scenă, susține Dr.D. „Prima dată l-am cunoscut pe Prince în 1984, în timp ce filma la pelicula „Purple Rain” și deja era un mare dependent de opiacee, fiind un mare consumator. Avea nevoie de droguri pentru că era foarte nervos, devenea nervos și într-o cameră în care se aflau doar cinci oameni…lua aceste substanțe narcotice ca să se simtă confortabil în preajma oamenilor. Îi era frică să iasă în fața publicului, se temea să vorbească cu oamenii și nu-i plăcea să urce pe scenă.El a fost cel mai rău caz al persoanelor cu trac de scenă pe care l-am văzut vreodată”, a povestit bărbatul.

Cântăreţul american Prince, decedat joi la 57 de ani în apropiere de Minneapolis, a fost găsit în stare de inconştienţă într-un lift al studiourilor de înregistrare situate în reşedinţa sa.

Citește și:

Autopsia lui Prince a fost finalizată. Autoritățile exclud varianta unei sinucideri

Clădiri celebre din întreaga lume au devenit mov în onoarea lui Prince. NASA, tribut special| FOTO

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro