19 Ian. 2016 08:20 , de Andreea Ciocanel

Gestul uluitor al unei tinere după ce a fost părăsită în fața altarului!

Distribuie

Dezamăgită și cu inima îndurerată, tânăra a decis să schimbe toate lucrurile din viața ei. Și-a dat demisia, și-a vândut casa și mașina și și-a luat un bilet de avion doar dus pentru Asia, pe care și-o dorea de foarte mult timp să o viziteze. Astfel, ea a călătorit în Thailanda, India, Nepal, fără să știe că aceste experiențe o vor ajuta să devină o scriitoare de succes. „Toată lumea a crezut că eram puțin nebună, în special în contextul în care nu călătorisem nicăieri de una singură înainte, dar pur și simplu așa am simțit. Aveam nevoie de o perioadă departe de tot și de toți cei pe care îi cunoșteam pentru a mă regăsi”, a declarat Katy.
Cu studii în jurnalism și engleză, ea a visat tot timpul să scrie un roman, însă s-a apucat să țină un blog de călătorii, intitulat „Not Wed or Dead”, pe care scria impresii din excursii mai mult pentru a-și pune familia și prietenii la curent cu ceea ce se întâmpla cu ea. Însă, spre surprinderea ei, blogul a început să fie urmărit din ce în ce mai mulți oameni, devenind celebru printre internauți. „Oameni care nu erau înrudiți cu mine au început să-mi citească blogul și să îmi trimită emailuri, spunându-mi cât de curajoasă am fost când am renunțat la tot și am plecat. Am primit mesaje de la alți bărbați și femei proaspăt ieșiți din relații, care îmi spuneau că mi-au citit blogul ca sursă de inspirație”, a spus Katy. În plus, cu cât călătorea mai mult, în sud-estul Asiei și în India, cu atât simțea mai mult nevoia să-și transpună experiențele în cuvinte, devenind o adevărată pasiune apentru ea, iar treptat a început să scrie nu doar pe blog, ci și pentru o carte.

A călătorit în jurul lumii și a devenit o scriitoare de succes

„Am început să scriu câteva capitole, nefiind complet conțientă că acestea aveau să fie începutul unui roman, ci mai mult ca o cale de a-mi elibera mintea. În plus, am început să experimentez lucruri la care nici nu visam să ajung să le văd, precum Taj Mahal-ul și plimbarea prin munții Himalaya”, spune ea. Apoi a plecat în America de Sud, iar o perioadă a locuit în Franța, unde preda limba engleza, reușind astfel să temrine primul ei roman, intitulat „The Lonely Hearts Travel Club”, care a inspirat-o să scrie o întreagă serie sub același nume, mai ales după ce un editor a contactat-o spunându-i că e interesat de cartea sa.
Astfel, Katy a ajuns o scriitoare celebră și consideră ziua în care a fost părăsită a fost cea mai bună zi din viața ei. „Decizia lui, deși devastatoare la acel moment, a fost deșteptarea de care aveam nevoie. Aveam o slujbă bună, o casă drăguță și trăiam un stil de viață confortabil, dar îmi lipsea aventura. Asta era ceva ce speram să obțin prin a călători prin jumătate de lume de una singură, și, din fericire, a dat rezultate. M-am cățărat pe un vulcan activ în Chile, am dormit într-o junglă din Thailanda, m-am acoperit cu pudră Holi (pudră colorantă, n.r.) în India, am făcut skydiving în Franța și chiar am zburat deasupra Muntelui Everest”, povestește Katy.
 

Loading...
Comentarii