MENIU CAUTĂ
25 Apr. 2018 22:45

Mariah Carey a slăbit considerabil după ce și-ar fi pus inel gastric

Distribuie

Mariah Carey a slăbit considerabil după ce și-ar fi pus inel gastric. Paparazzi au surprins-o alături de iubitul e,i afișând o siluetă imepecabilă după ce în ultima perioadă pierduse lupta cu kilogramele, scrie The Sun.

Artista, în vârstă de 48 de ani, a luat cina în oraș alături de iubitul ei, Bryan Tanaka, iar pentru eveniment a purtat o rochie neagră, multă, care i-a evidențiat talia subțire.

Presa a scris că artista a apelat la o intervenție chirurgicală pentru a reuși să slăbească, dar informația nu a fost confirmată oficial de niciun reprezentat al ei.

Mariah Carey a slăbit considerabil după ce și-ar fi pus inel gastric

Potrivit unor surse, Mariah a pierdut în jur de 12 kilograme până în ianuarie, dar judecând după aceste fotografii artista a slăbit chiar mai mult de atât.

În octombrie 2017, Page Six scria că Mariah Carey și-a pus inel gastric.

Mariah Carey a slăbit considerabil după ce și-ar fi pus inel gastric

Recent, Mariah Carey a dezvăluit că este bipolară. Cântăreața a vorbit prima dată despre boala psihică de care suferă și a precizat că a fost diagnosticată cu această boală în anul 2001. Ea spune că în prezent urmează o terapie în cadrul căreia i-au fost prescrise medicamente contra tulburării bipolare de tip 2, citează Agerpres un interviu acordat pentru People.


Citește vși: Ce va mânca Kim Jong-un la sumitul intercorean. Coreea de Sud a anunțat meniul servit de cei doi lideri la dineul oficial


 

Loading...
Comentarii