MENIU CAUTĂ
02 Mai. 2017 19:44

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat pe scena de la Kiev. Artistul a căzut și s-a tăiat la mână

Distribuie

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision 2017, s-a accidentat pe scena de la Kiev, în timpul repetițiilor. Din fericire, nu a fost nimic grav, iar artistul și-a continuat show-ul după ce a primit îngrijiri medicale.

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat în timpul repetițiilor. Anunțul a fost făcut pe contul de socializare al Eurovision România. De asemenea, alături de mesaj au fost publicate și imagini din timpul repetițiilor.

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat pe scena de la Kiev. Artistul a căzut și s-a tăiat la mână

Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision, s-a accidentat la mână

„Scena victoriei! :) În timpul repetiției, Alex a făcut o mișcare dificilă, pentru o expresie mai puternică a show-ului, dar la a treia încercare a alunecat. S-a tăiat puțin la mână dar este ok, e optimist și mergem înainte. Hai Alex Florea Official!”, a fost mesajul de pe contul de Facebook.

Ieri după-amiază, delegația României în frunte cu Ilinca și Alex Florea, câștigătorii preselecției naționale, au plecat câtre Kiev, locul unde va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017.

Loading...
Comentarii