MENIU CAUTĂ
23 Feb. 2018 07:52

Cum să slăbești 10 kilograme în 8 săptămâni. Carmen Brumă a dezvăluit secretul ei

Distribuie

Cum să slăbești 10 kilograme în 8 săptămâni. Carmen Brumă a dezvăluit secretul ei, în cadrul unei emisiuni de la Antena 1. Iubita lui Mircea Badea este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran.

Carmen Brumă a relatat în platoul „Xtra Night Show' despre ce înseamnă să te simţi bine în pielea ta, și a dezvăluit care este dieta pe care ar trebui să o țină orice femeie.

„Trei mese cu două gustări. Aşa este sănătos să mănânci şi e foarte important să mănânci atunci când îţi este foame, să conştientizezi foamea fizică, nu psihică. (…) Depinde sezonul cald de sezonul rece. (…) În orice regim pe care l-ai urma, trebuie să existe momente şi de genul (n.r. să mănânci ciocolată etc)', a spus Carmen Brumă în emisiunea „Xtra Night Show'.

Carmen Brumă este într-o formă fizică de invidiat și face tot posibilul să o păstreze. Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Libertatea, regulile la care apelează atunci când vrea să slăbească. 
Citește și

EXCLUSIV / Lovitură pentru Carmen Dan și Olguța Vasilescu. Salariații care stau acasă, dar sunt obligați să răspundă apelurilor angajatorului trebuie plătiți

 

Loading...
Comentarii