23 Feb. 2018 07:52

Cum să slăbești 10 kilograme în 8 săptămâni. Carmen Brumă a dezvăluit secretul ei

Distribuie

Cum să slăbești 10 kilograme în 8 săptămâni. Carmen Brumă a dezvăluit secretul ei, în cadrul unei emisiuni de la Antena 1. Iubita lui Mircea Badea este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran.

Carmen Brumă a relatat în platoul „Xtra Night Show” despre ce înseamnă să te simţi bine în pielea ta, și a dezvăluit care este dieta pe care ar trebui să o țină orice femeie.

„Trei mese cu două gustări. Aşa este sănătos să mănânci şi e foarte important să mănânci atunci când îţi este foame, să conştientizezi foamea fizică, nu psihică. (…) Depinde sezonul cald de sezonul rece. (…) În orice regim pe care l-ai urma, trebuie să existe momente şi de genul (n.r. să mănânci ciocolată etc)”, a spus Carmen Brumă în emisiunea „Xtra Night Show”.

Carmen Brumă este într-o formă fizică de invidiat și face tot posibilul să o păstreze. Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Libertatea, regulile la care apelează atunci când vrea să slăbească. 
Citește și

EXCLUSIV / Lovitură pentru Carmen Dan și Olguța Vasilescu. Salariații care stau acasă, dar sunt obligați să răspundă apelurilor angajatorului trebuie plătiți

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sânzienele. Tradiții și superstiții din popor
Loading...
Comentarii