MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 05:25

Fiul lui Ștefan Bănică jr. joacă într-o piesă interzisă colegilor lui de clasă! ”Împarte” rolul cu fiul lui Mihai Constantin, colegul de acum 32 de ani al tatălui său

Distribuie

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, face parte din distribuția piesei “Totul în grădină”, pusă în scenă de Victor Ioan Frunză la Teatrul de Comedie. Interesant este că accesul la spectacol este interzis celor care nu au împlinit 16 ani, după cum se anunță chiar pe afiș sau pe site-ul teatrului, iar Radu are chiar această vârstă. Cu alte cuvinte, el se află pe scenă în timp ce colegii lui de clasă ar fi opriți la intrare!

 

Radu Bănică s-a înscris de câțiva ani la cursuri de actorie și rezultatul se vede – puștiul de 16 ani este talentat și nu există dubii că moștenește gena atât de la tatăl, cât și de la bunicul lui, regretatul actor Ștefan Bănică. Directorul de scenă al piesei Totul în grădină', Victor Ioan Frunză, cunoscut pentru atenția la detalii și mai ales la casting, a fost convins de talentul fiului lui Ștefan Bănică și l-a distribuit în rolul lui Roger, fiul unui cuplu interpretat de actorii Mirela Zeța și Dan Rădulescu.

Piesa, o adaptare a lui Edward Albee după versiunea lui Giles Cooper, s-a jucat pe Broadway la sfârșitul anilor 60 și prezintă povestea câtorva familii aparent respectabile dar care ascund secrete teribile: în goana după bani, soțiile sunt implicate într-o afacere' – prostituția.

Rolul tânărului Roger este intepretat, aternativ, de Radu Ștefan Bănică și de Matei Constantin, fiul actorului Mihai Constantin. Acesta are deja 18 ani și se pregătește să dea la UNATC. Ca și Radu, Matei este a treia generație de actori, după tatăl și bunicul lui, George Constantin. Piesa Totul în grădină' are două acte, durează 2 ore și 40 de minute (cu pauză) și este în repertoriul curent al Teatrului de Comedie.

Un alt lucru interesant este că Radu Ștefan Bănică și Matei Constantin sunt colegi de scenă la 32 de ani de când tații lor filmau Liceenii'.

EXCLUSIV/Unul dintre artiștii cândva invidiați pentru bunăstarea sa, Adrian Sărmășan, își vinde hainele în piața de vechituri

Regizoarea Mirona Radu: „Noi, femeile, greșim fiind doar oglinzi ale celor pe care îi iubim'

Loading...
Comentarii