MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 13:23

Mihai Bendeac a făcut anunțul despre “În puii mei”. ”Închid o perioadă a carierei mele”

Distribuie

Mihai Bendeac a făcut anunțul despre “În puii mei”. Sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, super- comedia revine la Antena 1 cu un nou sezon, ultimul,  al emisiunii.

Mihai Bendeac încheie cu cel de-al IV-lea sezon 'În puii mei!', un proiect de amploare care s-a dovedit, de-a lungul timpului, un real succes.

„Începe bătălia glumelor”

„După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste 6 ediții închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos,” spune Mihai Bendeac.

Personajele inspirate din actualitatea românească și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care duce comedia la un alt nivel. Puțin acid, dar mereu sănătos, umorul „În puii mei!” este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa.

'În puii mei' este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet.

În plus, sezonul IV al show-ului aduce în atenția telespectatorilor, în fiecare seară de duminică, o 'bătălie a glumelor' organizată de Maria Popovici, câștigătoarea sezonului II 'iUmor'. Competiția presupune ca două sau mai multe persoane să spună glume, iar cel care râde primul în hohote se consideră învins. Jocul este unul de notorietate pe Youtube, atât la noi cât și în S.U.A.

Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize îmbinate perfect cu umor și ironie de neegalat, de Mihai Bendeac și colegii săi. Acest lucru se va întâmpla chiar din prima ediție a show-ului 'În puii mei!', care va fi difuzat duminica, 25 februarie, ora 20, numai la Antena1. Recent, Mihai Bendeac a declarat că suferă de depresie.

Citește și

Cine este Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida soldat cu 17 morți. Adolescentul fusese exmatriculat

 

 

Loading...
Comentarii