15 Mai. 2017 16:53

Vica Blochina, nemulțumită de cadoul pe care fiul ei l-a primit de la Victor Pițurcă. “Nu sunt de acord deloc”

Distribuie

Vica Blochina, nemulțumită de cadoul pe care fiul ei l-a primit de la victor Pițurcă.  Blonda nu e de acord cu darul pe care băiatul l-a primit de la tatăl lui.

Vica Blochina, care și-a aniversat recent fiu, Edan, este o fostă balerină. Blonda a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre relația amoroasă pe care a avut-o cu fostul jucător de fotbal și actual antrenor Victor Pițurcă. Din povestea lor de dragoste a rezultat un băiat, Edan.

Edan, care spunea că și-ar dori să fie fotbalist, și-a aniversat recent ziua de naștere. A fost răsfățat cu daruri, așa cum era de așteptat.

Vica Blochina, nemulțumită de cadoul pe care fiul ei l-a primit de la victor Pițurcă. “E mai costisitor”

Vica Blochina, care a avut 100 de kilograme pe vremea când era însărcinată, a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a povestit că nu este deloc de acord cu darul pe care Edan l-a primit de la celebrul său tată, Victor Pițurcă.

“Copilul meu a primit un joc electronic cu care eu nu sunt de acord deloc. A primit de la tatăl lui, e mai costisitor. De la mine a primit kendama”, a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina și Victor Pițurcă nu vorbesc între ei atunci când e vorba despre cadourile pentru fiul lor. de altfel, anul trecut, de Crăciun, din această cauză, Edan s-a trezit cu un cadou în dublu exemplar, atât tatăl, cât și mama lui cumpărându-i câte o dronă.

Loading...
Comentarii