Opinie de
Oana Dușmănescu
Toate articolele autorului

HOT: Keanu Reeves, actor

Ar fi fost probabil suficient să scriu că Reeves e hot AF și să pun, spre exemplificare, o poză cu el – se pare că nu-l dezavantajează nici una -, dar, pentru că trebuie să argumentez, voi aminti faptul că trilogia Matrix va deveni, în curând, tetralogie.

Keanu are deja 54 de ani, dar asta chiar nu pare să însemne nimic pentru el – nici mult, nici puțin. Filmul va apărea în 2020, la 17 ani după ultima parte a seriei Matrix, dar vitalitatea și prea subțiratica schimbare a lui Neo fac să pară că toate astea s-au întâmplat cel târziu acum trei săptămâni.

Așteptarea va fi cu atât mai greu de suportat, cu cât tehnologia, care a evoluat foarte mult în ultimele două decenii, mai lasă cu mare dificultate loc imaginației. De aceea, Neo, un pic mai matur și mai experimentat de-acum, va trebui să facă lucruri cu adevărat spectaculoase ca să completeze cu succes primele trei părți ale seriei. Cumva însă nu ne îndoim că lucrul acesta se va întâmpla și că nu vom scrie prea multe reclamații.

NOT: Viorica Mihalașcu, fost manager al Spitalului de Psihiatrie de la Săpoca

Foto: sanatateabuzoiana.ro

Dincolo de dovada faptului că a fost un manager inexistent, Mihalașcu a frapat prin răspunsurile aruncate peste umăr reporterilor adunați la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca, după ce un pacient și-a atacat colegii de salon și pe femeile internate într-o rezervă învecinată și i-a omorât pe cinci dintre aceștia.

Fiecare replică de-a sa era scoasă cu cleștele și însoțită de ochii dați peste cap. În traducere liberă: “Nu de-asta m-a pus partidul aici, să mă astenizați voi cu întrebări despre ce s-a întâmplat azi-noapte într-un spital de nebuni”.

Lipsa de empatie față de oameni, lipsa de respect pentru corecta informare, lipsa de responsabilitate dintr-un sistem bazat pe unchi și nepoți – toate acestea creează monștrii din zidurile realității înconjurătoare. Veronica Mihalașcu a părut în acele imagini, din dimineața de după măcelul de la Săpoca, un om deranjat, rece, depășit și sâcâit. Totul – atât de nepotrivit cu evenimentele.   

Citeşte şi:

WHO’S HOT, WHO’S NOT | Ințiativa pro-Pământ a Gretei Thunberg vs deciziile pripite ale lui Mihai Fifor

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile
HOROSCOP
Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile