La 31 octombrie 2022, toate cele 400 de posturi bugetate pentru AEP ca autoritate centrală erau ocupate. Altfel spus, această instituție este singura autoritate publică centrală din România care nu mai are niciun post liber.

Craiova, locul de baștină al lui Constantin Mitulețu-Buică este pepiniera șefului AEP pentru cunoscuții săi, pe care i-a adus la București. Cei mai mulți dintre ei au primit locuințe de serviciu în Capitală și diurne consitente pentru detașare în altă localitate.

Cel mai cunoscut este Sorin Gabriel Lazăr, care are domiciliul în județul Dolj, dar și o casă în Marea Britanie. A primit anul trecut un salariu de 179.000 de lei.

Sorin Lazăr a fost condamnat pentru tentativă de omor, după ce în urmă cu 22 de ani, a înjunghiat un rival politic. Între timp, rivalul politic, Ștefan Stoica, a ajuns președinte al PNL Dolj. Despre acest caz a scris pe larg publicația Rise Project.

Sorin Lazăr este în prezent șef de departament în Autoritatea Electorală Permanentă.

Continuarea în PRESShub.

Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
GSP.RO
Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (2)

pikpik   •   16.01.2023, 13:21

Oameni de valoare...ii gåsiti peste tot.

misu50   •   13.01.2023, 15:50

Sunt curios cine va fi acolo sef sa lupte in cuibul ala de viespi...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.