Toți pasagerii CruiseHub pot alege orice croazieră din zecile de itinerarii parcurse de cele 21 de nave MSC Cruises, în sezonul de iarnă și în 2023, cu oferte cu adevărat speciale, atât pentru croaziere individuale, cât și de grup.

În primele zece luni ale anului, numărul cererilor pentru croaziere s-a triplat. Anul 2023 anunță creșteri cu peste 20% față de 2019!

Croazierele individuale pot fi achiziționate la tarife foarte avantajoase, începând de la 349 €/pers. pentru itinerarii din Marea Mediterană și includ 7 nopți de cazare la bordul vasului, pensiune completă, băuturile (apă, ceai, cafea) în timpul meselor, activitățile la bord și taxele portuare. Dintre croazierele preferate de români se numără cele cu îmbarcare din Roma, Genova sau Barcelona, Hamburg și Rotterdam, de-a lungul cărora vizitează orașe emblematice din Marea Mediterană sau Europa de Nord. Printre cele mai solicitate destinații sunt Palma de Mallorca, Marsilia, Ibiza, Cannes, sau itinerariile care includ insulele grecești, dar și Limassol sau Haifa.

Un pachet complet de vacanță este disponibil în varianta croazierei de grup organizat, unde o experiență de 7 nopți are tarife ce încep de la 990 €/ pers. și includ 7 nopți de cazare în cabina aleasă, pensiune completă, transportul cu avionul, bagaje de cală și de cabină, transferul aeroport – port – aeroport, un însoțitor de grup vorbitor de limba română, taxele portuare și cele de aeroport.

Politicienii români cu activitate discretă în Parlamentul European. Nu s-au omorât cu munca, dar au încasat lunar peste 7.000 de euro
Recomandări
Politicienii români cu activitate discretă în Parlamentul European. Nu s-au omorât cu munca, dar au încasat lunar peste 7.000 de euro
În primele zece luni ale anului, numărul cererilor pentru croaziere s-a triplat. Anul 2023 anunță creșteri cu peste 20% față de 2019!
MSC Seaside

Creșterea volumului de cereri este deservită și de extinderea flotei de nave în continuă dezvoltare. În 2022, compania MSC a lansat două noi vase de croazieră – MSC World Europa, care va opera itinerarii în Dubai și Golful Persic și MSC Seascape, o bijuterie de vas ce va naviga în paradisul caraibian. În iunie 2023, MSC anunță lansarea unei noi nave, MSC Euribia, ce va naviga pe unul dintre cele mai iubite itinerarii din Europa – Fiordurile Norvegiei și pentru care turiștii CruiseHub deja au oferte de croazieră de grup la tarife extrem de avantajoase.

„Pentru pasionații de croaziere, 2022 reprezintă anul revenirii la normalitate. Atât autoritățile locale, cât și companiile de croaziere au relaxat condițiile de călătorie, oferind premisa pentru diversificarea itinerariilor, lansarea unor noi nave și, bineînțeles, cel mai important lucru, satisfacția turiștilor care s-au reîntors la bordul navelor de croazieră. Astfel, în primele zece luni ale acestui an, numărul celor interesați de o astfel de vacanță s-a triplat față de perioada similară a anului trecut. În plus, credem că în 2023 vom asista la o creștere a numărului de cereri pentru croaziere cu minim 20%, în special pentru cele cu itinerariu în Marea Mediterană. Estimăm un volum de peste 1.800 pasageri în prima jumătate a anului viitor.

Documentarul „Guvernul Copiilor II”. Cum arată o Românie ideală, prin ochii celor mici: „Dacă le-aș putea transmite un mesaj celor din Guvern, le-aș spune să-și dea demisia”
Recomandări
Documentarul „Guvernul Copiilor II”. Cum arată o Românie ideală, prin ochii celor mici: „Dacă le-aș putea transmite un mesaj celor din Guvern, le-aș spune să-și dea demisia”

Grație parteneriatului special cu MSC Cruises, ne bucurăm să oferim astăzi o mare varietate de croaziere de grup. Acestea sunt foarte apreciate, deoarece oferă clienților noștri un pachet de vacanță complet, fără nicio grijă suplimentară rezervării propriu-zise și un raport preț – calitate excelent, atât pentru grupurile de tineri, familiile cu copii sau cupluri”, a declarat Antonio Nițu, Director General, Aerotravel.

MSC Cruises a fost prima companie care a reluat croazierele post-pandemie pe 16 august 2020 și care a mizat pe extinderea și modernizarea flotei, pentru a oferi pasagerilor săi servicii și oferte excepționale.

„Traversăm o perioadă fastă pentru iubitorii de croaziere, care au acum posibilitatea de a alege croaziera visată dintr-o gamă foarte variată de itinerarii, ce pot fi descoperite de la bordul celor mai noi nave MSC, beneficiind totodată de tarife foarte avantajoase. În același timp, pentru a oferi o experiență completă a destinațiilor vizitate în croaziere, nu doar că am diversificat itinerariile, dar am extins șederea navelor în porturi”, a declarat Angelo Capurro, Executive Director, MSC Cruises.

În primele zece luni ale anului, numărul cererilor pentru croaziere s-a triplat. Anul 2023 anunță creșteri cu peste 20% față de 2019!
MSC Magnifica at Auckland
Regiunea României campioană la fonduri europene: absorbție de 143% raportată între 2014 și 2020. „A fost și o supracontractare pe care guvernul a asumat-o din bugetul național”
Recomandări
Regiunea României campioană la fonduri europene: absorbție de 143% raportată între 2014 și 2020. „A fost și o supracontractare pe care guvernul a asumat-o din bugetul național”

Croaziera este cea mai completă vacanță care include un evantai bogat de experiențe: o destinație nouă în fiecare zi, fără disconfortul nesfârșitelor ore de zbor, al transferurilor chinuitoare și al bagajelor care trebuie iarăși făcute; cazare în cabine confortabile și elegante, cu servicii de curățenie excelente; artă culinară desăvârșită în restaurante de tip bufet și à la carte, cu meniu variat; serviciu excepțional la bord, asigurat de personal capabil să răspundă oricărei solicitări; un program variat de divertisment pentru adulți și copii (spectacole de teatru, concerte de muzică live, ateliere de artă culinară sau degustări de vinuri, clase de dans, artă sau astronomie).

În același timp, fiecare pasager își poate personaliza croaziera, în funcție de preferințe și stilul de viață, adăugând pachete opționale care fac din această vacanță o experiență cu adevărat memorabilă: pachete de băuturi, pachete Spa, excursii opționale și conexiune la internet. Turiștii care aleg o croazieră în grup organizat vor beneficia de confort all inclusive, adică și zborurile cu avionul, și transferurile aeroport – port – aeroport, asistență turistică în limba română și includerea tuturor taxelor.

***

Despre CruiseHub

CruiseHub este expresia pasiunii pentru croaziere. În calitate de turoperator 100%, CruiseHub oferă turiștilor români croaziere pe toate mările și oceanele lumii prin rețeaua proprie de peste 400 de agenții partenere revânzătoare, cu acoperire națională, pe baza parteneriatelor strategice cu cele peste 17 linii de croazieră care desfășoara operațiuni la nivel global.

CruiseHub, parte a Grupului Aerotravel, dar cu personalitate juridică încă din 2016, livrează croaziere individuale și croaziere de tip grup organizat, ca urmare a colaborării cu importante linii de croazieră precum MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, Celesyal, Royal Caribbean, Celebrity, Azamara, Princess sau Silversea.

Promotor al pieței de croaziere din România, cu o experiență de peste 13 ani, CruiseHub furnizează croaziere de grup atent construite de echipa sa de specialiști, până la cel mai mic detaliu. De la itinerariul ales, în cele mai dorite locuri ale lumii, asigurarea transportului cu avionul, transferurile aeroport – port – aeroport, excursiile opționale în porturile – destinații, însoțitor la bord sau ghid vorbitor de limba română, totul pentru a oferi turiștilor o experiență memorabilă completă la bordul navei de croazieră.

CruiseHub este partenerul de încredere, profesionist și proactiv, pregătit permanent să identifice soluții rapide și favorabile chiar și la cele mai complexe solicitări primite.

Despre Aerotravel

Fondat în toamna anului 1997, Aerotravel a devenit una dintre cele mai puternice agenții de turism din România, care oferă atât companiilor, cât și turiștilor individuali un portofoliu complet de produse și servicii.

În prezent, Grupul Aerotravel include Aerotravel, adică rețeaua națională specializată în turismul de afaceri și evenimente corporate care comunică prin intermediul brand-ului Travel Leaders Romania și www.aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacanțe, care oferă pachete turistice în orice destinație prin intermediul agențiilor de stradă și al platformei www.fabricadevacante.ro, precum și turoperatorii CruiseHub, care propune croaziere pe toate mările și oceanele lumii, și AeroVacanțe, agenția organizatoare de sejururi în Aqaba, Skiathos, Italia, Egipt, Caraibe și Asia.

Aerotravel este una dintre cele mai importante companii de management al călătoriilor din România, care oferă servicii de business travel și M.I.C.E. (evenimente corporate) organizațiilor private locale și regionale. Aerotravel furnizează soluții complexe de călătorii de afaceri, bazându-se pe expertiza a peste 110 specialiști în turism și 7 agenții proprii, cu o prezență consistentă la nivel național. Datorită accesului la furnizori globali de servicii turistice și parteneriatului cu Travel Leaders, Aerotravel are capacitatea de a oferi soluții de business travel și M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences, Events) în orice colț al lumii, la standarde de calitate înaltă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
FANATIK.RO
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
Viva.ro
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
„A venit iepurașul”. Milionarul Arpad Paszkany, cadou exorbitant pentru tânăra iubită. Antonela Pătruț și noua ei viață de regină, în 30 de imagini fabuloase
Libertateapentrufemei.ro
„A venit iepurașul”. Milionarul Arpad Paszkany, cadou exorbitant pentru tânăra iubită. Antonela Pătruț și noua ei viață de regină, în 30 de imagini fabuloase
Sportivul român s-a întâlnit cu Zendaya pe platoul de filmare în SUA. „Aveam rulotele una lângă cealaltă. Sigur, a ei mai mare decât a mea”
GSP.RO
Sportivul român s-a întâlnit cu Zendaya pe platoul de filmare în SUA. „Aveam rulotele una lângă cealaltă. Sigur, a ei mai mare decât a mea”
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”
FANATIK.RO
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”
Arheologii au aflat ce conțineau cele 300 de amfore de pe o epavă găsită lângă Mallorca. Era „o delicatesă în epoca romană”
Știrileprotv.ro
Arheologii au aflat ce conțineau cele 300 de amfore de pe o epavă găsită lângă Mallorca. Era „o delicatesă în epoca romană”
Cum arată apartamentul în care Raluca Bădulescu stă cu chirie. Are pat rotund și covoare din piele de ponei! 'Plătesc 1.300 de euro pe lună!' FOTO
Unica.ro
Cum arată apartamentul în care Raluca Bădulescu stă cu chirie. Are pat rotund și covoare din piele de ponei! 'Plătesc 1.300 de euro pe lună!' FOTO
Calhanoglu a surprins şi a sunat în România după ce a viralizat melodia românească. Discuţia, "încinsă" cu o glumă: "Da, am vorbit"
Orangesport.ro
Calhanoglu a surprins şi a sunat în România după ce a viralizat melodia românească. Discuţia, "încinsă" cu o glumă: "Da, am vorbit"
Drogaţi, cu bolizi de lux şi puşi pe glume cu poliţiştii. Explicaţiile halucinante date de şoferi, pe Autostrada A2. Drogurile de lângă icoană, "tămâie" şi "mentosane"
Observatornews.ro
Drogaţi, cu bolizi de lux şi puşi pe glume cu poliţiştii. Explicaţiile halucinante date de şoferi, pe Autostrada A2. Drogurile de lângă icoană, "tămâie" şi "mentosane"
Horoscop 7 mai 2024. Săgetătorii se bucură de o zi plină, așa cum le place lor, cu tot felul de treburi care cer atenție și concentrare
HOROSCOP
Horoscop 7 mai 2024. Săgetătorii se bucură de o zi plină, așa cum le place lor, cu tot felul de treburi care cer atenție și concentrare

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI