1. Carrie Henn – Aliens

Carrie Henn a obținut rolul din Aliens într-un mod neașteptat. A fost remarcată la vârsta de 9 ani, când se afla la școală, în Anglia, acolo unde s-a și filmat pelicula. A fost răsplătită în 1987 și cu un premiu Saturn pentru cea mai bună interpretare a unui actor tânăr, dar nu a mers pe drumul actoriei. Familia ei s-a mutat în SUA și și-a dorit o copilărie fără lumina reflectoarelor și a realizat că nu e pasionată de actorie. A devenit profesoară și chiar dacă nu a mai fost vizibilă în actorie, și-a împrumutat vocea pentru filmul de animație Thunder Island din 2020. 

2. Jake Lloyd – Star Wars: Episode I – The Phantom Menace

La vârsta de 8 ani, Jake Lloyd a apărut în filmul Star Wars: Episode I – The Phantom Menace. Prestația lui în rolul unui răufăcător din galaxie, deși era un copil adorabil atunci, nu a fost pe placul tuturor, iar criticii de film au exprimat acest lucru în recenzii. Nu a trecut atât de mult timp, iar la 12 ani a decis să părăsească lumea Hollywood-ului. 

3. Billy Redden – Deliverance

Billy Redden l-a jucat pe Lonnie în filmul Deliverance. El a fost descoperit când avea 15 ani în timpul unui casting care se desfășura în Clayton, Georgia. În cadrul unui interviu pentru proiectul The Deliverance of Rabun County, Redden a menționat faptul că deși a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, nu a câștigat foarte mulți bani de pe urma filmului. 

Cristi Burci a încercat fără succes să ridice sechestrul pe 35 de milioane de euro în Dosarul Romvag. Instanța: „Presupusele sume de bani spălate se situează la valori foarte ridicate”
Recomandări
Cristi Burci a încercat fără succes să ridice sechestrul pe 35 de milioane de euro în Dosarul Romvag. Instanța: „Presupusele sume de bani spălate se situează la valori foarte ridicate”

4. Danny Lloyd – The Shining

The Shining își păstrează titlul de film clasic de groază. Iar la acest lucru a contribuit și actorul Danny Lloyd, care l-a interpretat pe Danny Torrance. A avut o prestație extrem de convingătoare, cu toate că atunci avea o vârstă fragedă, întrecând așteptările tuturor cu privire la talentul său. O perioadă a continuat să meargă la audiții, dar a primit destul de puține oportunități. Le-a spus părinților când era adolescent că renunță la actorie. 

Citește continuarea pe elle.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE ELLE.RO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.