Să ne ținem capul sus poate fi o provocare atunci când tot ce ne dorim este să ne aruncăm în pat și să plângem. Dar putem învăța cum să trecem peste vremuri grele, uitându-ne la astrologie.

Zodiile noastre ne oferă o perspectivă bună asupra comportamentului sau sfaturi pe care ar trebui să le urmăm. Ele ne pot oferi, de asemenea, informații utile cu privire la modul în care abordăm zilele noastre cele mai întunecate.

Chiar și cei mai cinici dintre noi ar putea avea nevoie să se uite la zodiac pentru o perspectivă nouă asupra unei probleme. Iată câteva modele în care ar putea cădea zodia ta și cum să le distrugi.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Când lucrurile devin grele, Berbecul devine mai dur. Te simți frustrat de greutăți și abordezi problemele din față. Ai un talent pentru a-ți da seama de ce ai nevoie pentru a depăși adversitatea. Îți impulsionezi energia și abilitățile organizatorice pentru a obține un rezultat pozitiv.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul prețuiește consistența și controlul. În momentele grele, te lupți cu dezamăgirea când lucrurile nu ies așa cum ai sperat. Îți vei găsi mângâiere în prietenii tăi și în cei dragi în momentele grele, așa că rezistă impulsului de a te retrage în tine. Faceți aprovizionare cu alimente plăcute și lăsați-vă în procesul de vindecare.

REPORTAJ. Medic de familie la 65 de ani, cu cel mai în vârstă pacient, 94 de ani. În Tulcea, o treime dintre posturile din cabinete sunt ocupate de pensionari
Recomandări
REPORTAJ. Medic de familie la 65 de ani, cu cel mai în vârstă pacient, 94 de ani. În Tulcea, o treime dintre posturile din cabinete sunt ocupate de pensionari

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Natura dualistă a Gemenilor îi poate determina să înghețe în perioadele de criză, în timp ce se luptă să aleagă pe care dintre personalitățile lor să o urmeze. Acest loc de inacțiune încetinește vindecarea.

Folosește-ți creativitatea și intelectul pentru a-ți rezolva problemele. Și nu te feri de natura ta sociabilă. Revenirea la căile voastre de ieșire vă va permite să vă ușurați starea de spirit cu prietenii.

Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro.

Articol preluat de pe site-ul Sfatulparintilor.ro

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.