Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poate că nu înțelegi unele lucruri, că și cum ți s-au scurs din cap emoțiile pozitive și rămân să te domine doar legături solide cu trecutul și înțelegeri greșite care cândva au durut și reapar și în prezent. Reamintește-ți că atunci când trecutul și prezentul se întrepătrund, ele se pot separa daca chiar iți dorești fericire pentru viitor, lașând trecutul acolo unde îi e locul. Unele vechi credințe ies la lumina tocmai pentru a vedea că nu îți mai corespund și te duc într-o direcție ciudata. Nu te simți definit de ce fac sau gândesc alții, indiferent care îți este responsabilitatea.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fii atent dacă apar unele conflicte ; nu te lasă angrenat în ele pentru că nu fac decât să retrezeasca fantome ale trecutului. Că să mergi mai departe cu credință și potențial, e necesar să iți confrunți vechile emoții și să le eliberezi. Sinceritatea face minuni dar și tăcerea la fel. Găsește echilibrul intre cele doua când vorbești și da explicații în cât mai puține cuvinte posibil.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Unele lucruri sau gânduri în care crezi par a fi în conflict cu o viziune colectivă și nu ești sigur daca tu ești în eroare sau restul ar trebui să se răzgândească. În loc să împingi cu încăpățânare în direcția în care crezi că ar trebui să meargă toți, tine minte să respiri și să găsești o cale ușoară, flexibila prin orice circumstanță, să fii deschis să îți schimbi mediul din jur până când atmosfera în care trăiești este una ușoară și benefica pentru tine.
Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

ARTICOL PRELUAT DE PE SFATULPARINTILOR.RO

Păreau cuplul perfect, iar divorțul lor a șocat pe toată lumea. Cu cine a fost surprins acum la Roma
GSP.RO
Păreau cuplul perfect, iar divorțul lor a șocat pe toată lumea. Cu cine a fost surprins acum la Roma
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.