MENIU CAUTĂ
24 Feb. 2016 10:01

29 de ani de la câștigarea Supercupei Europei! Se laudă FCSB cu un trofeu care nu-i mai aparține? ^Steaua face o aroganță uriașă Armatei / VIDEO

Distribuie

Steaua sărbătorește astăzi 29 de ani de la câștigarea Supercupei Europei (1-0 cu Dinamo Kiev, gol Gică Hagi, la Monaco), trofeu despre care Armata susține că nu mai aparține FCSB-ului. Iată mesajul postat pe Facebook de clubului lui Gigi Becali:

stelul

29 de ani de la Super Cupa Europei!

Ziua de 24 februarie reprezinta, la fel ca si cea de 7 mai, o data istorica pentru Campioana Romaniei.

Este ziua in care marea echipa a Stelei isi desavarsea opera de dominare a fotbalului continental si adauga in palmares, pe langa Cupa Campionilor Europeni, si Super Cupa Europei, cucerita la Monaco, impotriva celor de la Dinamo Kiev, intr-o partida castigata cu 1-0. Reusita ros-albastrilor i-a apartinut lui Gheorghe Hagi, care a inscris in minutul 44, din lovitura libera.

Pentru aceste doua mari realizari la nivel fotbalistic, uriasii fotbalisti care au imbracat tricoul Stelei in acei ani vor avea parte intotdeauna de respectul si dragostea tuturor celor care poarta culorile ros-albastre in suflet!

Mai jos puteti vedea primul „11” trimis in teren de antrenorul Anghel Iordanescu in acea partida:

FC Steaua Bucuresti – Dinamo Kiev 1-0 (Hagi 44)

Data: 24 februarie 1987
Stadion: Louis II (Monaco)

STEAUA: Stangaciu – Iovan, Bumbescu, Belodedici, Barbulescu – Balan, T.Stoica, Boloni, Hagi (Balint 84′) – Lacatus (Majearu 89′), Piturca

Antrenor: Anghel Iordanescu

Pentru ca aroganța să fie totală, la fotografia de copertă de le Facebook, steliștii și-au pus o poză cu toată echipa stând în fața Cupei Campinilor Europeni și a Supercupei Europei.
Fotografia de profil a celro del a FCSB cuprinde cele două trofe europene FOTO: Captură Facebook

 

Comentarii