O nouă veste devastatoare a lovit lumea boxului românesc. După decesul celui care a fost Viorel Soroceanu a venit, acum, rândul lui Georgian Tudor să plece, prea devreme, către o altă lume.

A murit Georgian Tudor, într-un groaznic accident rutier

Tânărul de doar 22 de ani a murit, joi seară, în urma unui tragic accident rutier petrecut în localitatea prahoveană Cocorăștii Colț. Tudor conducea un autoturism în care mai erau alte șase persoane. Toți au suferit leziuni grave în urma accidentului.

Antrenat de Titi ”Prosop” Tudor, Georgian Tudor a fost medaliat cu bronz la Europeanul de cadeți de la Balaton, Ungaria, în anul 2011, pentru ca mai apoi, la Londra, un an mai târziu, să obțină aceeași medalie la Campionatul Mondial de juniori. Tudor, legitimat ultima oară la CSM Ploiești renunțase, în anul 2015, la sportul cu mănuși. 

Încă o tragedie în sportul românesc. A murit Georgian Tudor, mare speranță a boxului românesc, bronz european la cadeți și bronz mondial la juniori. 

În urma evenimentului, tânărul a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajele de urgență ajunse la fața locului. Acesta a murit la scurtă vreme, la spital.