21 Oct. 2017 19:49

A murit Sorin Condurache. Fost internațional de juniori, fostul fundaș băcăuan care muncea în Anglia a jucat 250 de meciuri în Liga I

Distribuie

A murit Sorin Condurache. Ex-internațional de juniori, fostul fundaș băcăuan a jucat 250 de meciuri în Liga I. E evoluat cu moldovenii și în Cupa UEFA.

Fostul fotbalist lucra în Anglia și a fost găsit decedat, iar Daniel Bogdan, ex-portar al Bacaului, a confirmat pe pagina personala de Facebook faptul că Sorin Condurache a suferit un stop cardiac.

Sorin Condurache și-a început cariera de fotbalist la clubul FCM Bacău, pentru care a jucat nu mai puțin de 250 de meciuri în Liga I, precum și două meciuri în Cupa Cupelor UEFA.

A participat și la lotul național de juniori UEFA în perioada 1983-1987 și a jucat o finală de Cupǎ a României împotriva celor de la Universitatea Craiova.

De asemenea, golul înscris de către Sorin Condurache împotriva celor de la Dinamo i-a facut pe 'câini' să piardă titlul în 1992, acesta revenind echipei Steaua.

Ca antrenor a activat la echipa FCM Bacău, unde a lucrat alǎturi de Gheorghe Poenaru, Mircea Rednic, Dumitru Dumitriu și Ilie Dumitrescu.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ștefan Bănică jr și-a serbat ziua într-un club la subsol!
Loading...
Comentarii