Mergi direct la conținut »
NECAZURI. Adi Mutu este cercetat de poliţişti pentru ESCROCHERIE!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

NECAZURI. Adi Mutu este cercetat de poliţişti pentru ESCROCHERIE!

Adrian Mutu (35 de ani) traversează o perioadă fastă din punct de vedere profesional, dar pare să nu scape de probleme.

Adi Mutu şi mama sa, Rodica, sunt cercetaţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor sub acuzaţia că ar fi dat un ”tun” de 15 milioane de euro, susţine ebihoreanul.ro! Potrivit sursei citate, ”Briliantul” şi mama sa şi-ar fi însuşit instalaţiile aduse în România anul trecut, din Italia, de către Adrian Marţian, patronul clubului UTA. Instalaţiile erau destinate unei fabrici de combustil biodiesel din Parcul Industrial Borş.

Acuzat de fostul partener Adrian Marţian

Cel care a declanşat acest scandal este Adrian Marţian, patronul clubului UTA şi fost prieten şi partener de afaceri cu Adrian Mutu. Marţian susţine că fosta sa sosţie, Camelia Hulpe, a încheiat cu contract cu fotbalistul de la Petrolul Ploieşti prin care se obliga să achite, în rate, suma de 5,5 milioane de euro. ”Există nişte reglementări în Italia, de aceea, în acte, s-a trecut că fabrica valorează 9,5 milioane de euro. În realitate, a fost evaluată la peste 15 milioane de euro. În baza contractului încheiat în Italia, Mutu ar fi trebuit să-mi achite, în rate, suma de 5,5 milioane de euro, cât ar fi fost investiţia pentru partea lui de instalaţie.

Dar n-a plătit. Din contră, împreună cu maică-sa, au momit-o cu bani pe tâmpita de nevastă-mea, care a falsificat în numele meu nişte acte, transformând contractul iniţial într-unul de închiriere, ceea ce înseamnă că eu aş fi dat fabrica, pentru 10 ani, firmei Ama Biodiesel. Mai pe scurt, Mutu nu mai îmi plăteşte nimic şi îmi foloseşte proprietatea, iar eu nu pot face nimic”, acuză Adrian Marţian, potrivit ebihoreanul.ro.

Sursa citată menţionează însă că unii apropiaţi ai fotbalistului au precizat că instalaţia despre care Adrian Marţian afirmă că ar valora 15 milioane de euro a fost cumpărată, de fapt, doar cu 300.000 de euro: ”Mutu a plătit două milioane de euro pe utilajul ăla. A fost corect cu un om care nu merită”.

adrian martian

Close
Închide
  Close