Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Mutu ar putea însoți naționala la Euro 2016, în calitate de om de fotbal: ^”Ar putea fi luat în cantonamentul României din Franța!”

Mutu ar putea însoți naționala la Euro 2016, în calitate de om de fotbal: ^”Ar putea fi luat în cantonamentul României din Franța!”

[gallery ids="1336970,1332006,1336971"]

La 37 de ani, Adrian Mutu s-a transferat, în această iarnă, la echipa ASA Târgu Mureș, în speranța că va intra din nou în vederile selecționerului Anghel Iordănescu.

Visul ”Briliantului” este să prindă pe ultima sută de metri lotul pentru turneul final al Campionatului European din acest an, care va avea loc în Franța. Acest lucru este greu de crezut că se va realiza, mai ales că Mutu n-a mai jucat fotbal adevărat de vreo doi ani, însă nu imposibil. Au spus-o selecționerul Anghel Iordănescu și ”secundul” său, Daniel Isăilă.

Același părere o are și Marcel Răducanu, numai că fostul mare internațional crede că locul lui Adi Mutu la Euro 2016 nu este neapărat în lot, ci lângă echipă, ca om de fotbal.

”Faptul că Mutu își dorește la 37 de ani să prindă echipa națională este un lucru important. Dovedește faptul că are voință, dar, cu siguranță, va fi greu pentru el să revină la lot. Totuși, la experiența și la personalitatea lui, ar putea fi luat în cantonamentul din Franța al echipei naționale. A jucat atâția ani pentru România, așa că prezența lui pe lângă echipă cred că ar fi benefică”, a declarat, pentru Libertatea, Marcel Răducanu.

Marcel Raducanu

Adrian Mutu a evoluat ultima oară în tricoul echipei naționale în 2013. ”Briliantul” a strâns 77 de prezențe sub tricolor și a dat 35 de goluri, fiind, alături de Gică Hagi, cel mai bun marcator din istorie al României.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close