MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 13:10

Adrian Mutu, triplă aniversare. Ce tort spectaculos au avut fostul fotbalist și soția sa | FOTO

Distribuie

Fostul jucător al echipei naționale de fotbal a României a avut parte de o triplă aniversare de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie.

Fostul fotbalist Adrian mutu a sărbătorit cu mare fast Ziua Îndrăgostiților, 14 februarie. Dar nu datorită acestei sărbători, ci datorită unor evenimente importante din viața lui care au avut loc în data de 14 februarie.

Astfel, pe 14 februarie s-a cununat civil cu actuala sa soție, Sandra, cu care a făcut nuntă în toamna anului trecut. Tot de Ziua Îndrăgostiților a aniversat trei ani de relație cu sandra, iar fiul lor, Tiago, a împlinit 10 luni.

Adrian Mutu și partenera sa de viață au avut parte de o petrecere în doi la Predeal. Surpriza serii a fost tortul, cu o formă aparte. Acesta a fost format din inițialele numelor lor, A și S, și a fost făcut din macarons, piscoturi și căpșune, arătând cu adevărat impresionant.

„Împlinim 3 ani de relație, 1 an de căsătorie și #Tiago împlinește 10 luni ?.. La mulți ani, îngerașul meu! La mulți ani,
nouă! Te iubesc cel mai mult, @sandra01mutu ❤️!”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu a mai fost căsătorit cu o frumusețe din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, împreună cu care are două fete, Adriana și Maya. primul mariaj al ex-sportivului a fost cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat care se numește Mario.


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților”


 

Citește mai multe despre Aniversare, casatorie și tort pe Libertatea.

Comentarii