Fostul patron al echipei moldave a reacționat, printr-un e-mail trimis spre publicare site-ului SportNews.ro, la contraatacul lui Damian, care afirmase, într-un interviu, că ”diferența între mine și el este că eu am făcut Academia de Poliție și el școala de ospătari”.

”Sunt afirmațiile unui mitoman care nu trebuiesc luate în seamă. Dacă 1/1000 ar fi adevărat din ce debitează scarnavia asta care m-a furat ca în codru, atunci chiar ca aș avea o gravă problemă.

Punctual, nu am făcut școala de ospătari și nici nu am fost vreodată ospătar. În schimb am fost director și director general la Intreprinderea Comercială de Stat, Alimentare și Alimentație publică; faptul că aceasta intreprindere avea angajați și ospătari este cu totul altceva. În fond nu am nimic împotriva acestei meserii.

Studiile pe care le-am făcut sunt publice iar mincinosul escroc asasin nici nu era născut când eu eram director.

Orice comentarii asupra unuia care, acum aflu și eu, a plecat din poliție pentru că urma să fie arestat (apropos de marea lui academie) e de prisos. De « pricopsit » m-am « procopsit » eu cu el”.

Porumboiu mail

Facsimil cu e-mailul lui Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu este în conflict deschis cu Ciprian Damian, care este și finul său. Cei doi se judecă în instanță pentru datoriile imense înregistrate de FC Vaslui. Fostul finanțator al FC Vaslui îl acuză pe Damian că a fost interesat să umfle datoria Vasluiului de 85 de milioane de euro, pentru a încasa 1,5 milioane de euro, că nu a dorit să obțină licența și că este securist, ascultându-i telefonul.

Citește și articolul: Scandal în familie! Damian l-a DESFIINȚAT pe Porumboiu, nașul său