Mergi direct la conținut »
Al 8-lea titlu consecutiv cucerit de Juventus poartă un nume: ”JuW8onderful”. Recordul lui Allegri
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Al 8-lea titlu consecutiv cucerit de Juventus poartă un nume: ”JuW8onderful”. Recordul lui Allegri

Al 8-lea titlu consecutiv cucerit de Juventus poartă un nume: ”JuW8onderful”. Recordul lui Allegri

#JuW8onderful este primul tweet bianconero aruncat pe piață după câștigarea de către Juventus Torino a celui de-al 8-lea titlul la rând în Serie A. Doar doi fotbaliști le-au prins pe toate, din 2012 încoace: fundașii Andrea Barzagli și Giorgio Chiellini.

”Rămân la Juventus 1000%”, a spus, sâmbătă seară, starul portughez Cristiano Ronaldo, la finalul partidei cu Fiorentina, scor 2-1, care a adus ”scudetto” pentru Juve.

Cristiano Ronaldo                     FOTO: EPA

”Bătrâna Doamnă” a pus mâna pe titlu cu 5 etape rămase de jucat din actualul sezon. Până în runda a 33-a, a adunat 87 de puncte (67-23 golaveraj), cu 20 de puncte mai mult decât principala urmăritoare, Napoli, care are un meci în minus.

Antrenorul livornez Max Allegri se află la al 5-lea titlu cu Juve. Toate consecutive. Mai are unul, cu AC Milan. Și poate doborî recordul marelui Giovanni Trapattoni, deținător de 7 scudetti. 

Nimeni însă n-a câștigat 5 la rând, precum Allegri, devenit personaj monden în Italia prin relația pe care o are cu Ambra, pe care a cerut-o de soție, deși îi despart 10 ani.

 
 
Close
Close
Închide