Mergi direct la conținut »
Alexandru Mățel a marcat primul gol pentru Dinamo Zagreb. Reușită superbă / VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Alexandru Mățel a marcat primul gol pentru Dinamo Zagreb. Reușită superbă / VIDEO

Alexandru Mățel a marcat primul gol pentru Dinamo Zagreb. Reușită superbă / VIDEO

Convocat la națională pentru dubla cu Ungaria și cu Grecia, din preliminariile Euro 2016, Alexandru Mățel (25 de ani) a reușit ssă marcheze. sâmbătă seară, prima oară pentru Dinamo Zagreb. Românul a fost titular în meciul de campionat cu Slaven Belupo și a marcat un gol superb, cu care a stabilit scorul final, 3-0 pentru campioana Croației.

Mățel a fost doar a patra oară pe teren în opt etape de campionat, dar mereu când a apărut a fost titular. El își împarte minutele în campionat și în Liga Campionilor, acolo unde Dinamo a acces în grupe, cu Ivo Pinto, portughezul care a jucat la CFR Cluj.

Mățel a fost acum integralist, la o zi după ce a primit convocarea pentru dubla cu Ungaria și Grecia, din preliminariile Euro 2016.


3-0 Alexandru Mățel Goal Croatia 1… de diyan-delev

Folosit fundaș dreapta, Mățel a închis tabela în partida de pe stadionul Maksimir, cu o reușită superbă. A recuperat o minge în banda dreaptă, la mijlocul terenului, a pătruns în centru, a pasat unui coechipier și a continuat să alerge, a reprimit și apoi a șutat cu efect, din marginea careului.

11902529_941558549251244_8596805816902044264_n

6 meciuri oficiale a jucat Mățel în acest sezon pentru Dinamo Zagreb

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close