Mergi direct la conținut »
Alin Stoica se autopropune la CSA Steaua: ”Și la 37 de ani, voi fi cel mai bun! FCSB? FC Star sau cum îi cheamă?”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Alin Stoica se autopropune la CSA Steaua: ”Și la 37 de ani, voi fi cel mai bun! FCSB? FC Star sau cum îi cheamă?”

Alin Stoica se autopropune la CSA Steaua: ”Și la 37 de ani, voi fi cel mai bun! FCSB? FC Star sau cum îi cheamă?”

Alin Stoica se autopropune la CSA Steaua: ”Și la 37 de ani, voi fi cel mai bun! FCSB? FC Star sau cum îi cheamă?”. Fiul lui Tudorel Stoica a jucat un singur meci la Steaua, în 1995, apoi a plecat la Anderlecht, la doar 16 ani.

De Octavian Cojocaru,

A jucat șase ani la Anderlecht (1996- 2002 / 128 de meciuri – 23 de goluri), apoi a jucaat două sezoane și la FC Bruges (2002 – 2004 / 34 de jocuri și 6 goluri), apoi a urmat un periplu pe la multe echipe unde a jucaat sporadic: Gent, Mouscron, Vojvodina, în străinătate, FC Național, ASU Poli Timișoara, Concordia Chiajna și FC Brașov – în țară.

Ultima oară, Alin Stoica a fost legitimat în Lettonia, la FC Gublene, în 2015. În 2006, Steaua l-a refuzat. Mihai Stoica i-a pus eticheta de „bețiv”, iar de atunci, atât Alin Stoica, cât și Tudorel Stoica au dus un război de „gherilă” cu Gigi Becali și acoliții lui.

Alin Stoica se autopropune la CSA Steaua: „Mi-ar face plăcere ssă joc la ei!”

„Chiar și la 37 de ani, nu că joc, ci sunt cel mai bun! Am crescut alături de mari fotbaliști, de legende, mergeam în cantonamente, mergeam la antrenamente. Mă jucam și eu cu ei.

Mi-ar face plăcere ca, după ce am crescut cu ei, să și joc cu ei pentru echipa Armatei”, a zis Alin Stoica pentru ProTV.

„FC Star sau cum îi cheamă? Viva, Ciao, că au nume de revistă, acum văd. Cum îi cheamă?! FC Star București? FC Ciao le spunea mai bine. Și la FCSB e presiune? Că, uite, acum joacă să câștige titlul și văd că-s nervoși, agitați”, a completat Alin Stoica.

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare
Recomandări

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare

Alin Stoica se autopropune la CSA Steaua: „Gigi Becali nu trebuia să jignească legendele. Dacă îl pui să facă cinci «duble», își rupe genunchiul”

„Gigi Becali a greșit. Dar pentru el nu contează, vede fotbalul ca pe o jucărie. Așa poate să apară la TV, să vorbească.

Dacă îl pui să facă cinci «duble», își rupe genunchiul, face ruptură de ligamente, că nu știe fenomenul, săracul. El doar își dă cu părerea.

Aici a greșit Gigi, că nu trebuia să jignească legendele pe care le știe toată lumea, nu numai în România.

O tot ține că el e credincios, dar nu cred că-i atât de credincios, pentru că atunci când ești, nu începi să jignești, nu începi să vorbești așa. În nici un caz să jignești legendele când nu ești un nimeni, practic”, a zis Alin Stoica pentru ProTV.

Close
Închide
  Close