Mergi direct la conținut »
Antrenorul jucătoarei de tenis Bianca Andreescu: "Nu credeam să obțină o transformare atât de rapidă față de acum un an"
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Antrenorul jucătoarei de tenis Bianca Andreescu: „Nu credeam să obțină o transformare atât de rapidă față de acum un an”

Antrenorul jucătoarei de tenis Bianca Andreescu s-a arătat uimit de progresul făcut de eleva lui în ultimul an.

Jucătoarea de tenis canadiană de orgine română Bianca Andreescu ocupa locul 178 în clasamentul WTA la sfârșitul anului 2018, iar în prezent se află pe locul 15, după ce a căștigat turneele de la Indian Wells și Rogers Cup.

Antrenorul sportivei, Sylvain Bruneau, s-a arătat uimit de progresul făcut de eleva sa care a făcut un turneu de excepție la US Open.

„Parcursul ei din ultimul an cred că este destul de incredibil. Aş vrea să spun că am avut o senzaţie că lucrurile vor ieşi aşa, dar nu am avut-o. Mereu am crezut că va deveni o jucătoare bună. Pentru mine, asta era un fapt. Dar că va fi capabilă să obţină o transformare atât de rapidă faţă de acum un an când a pierdut în calificări, nu credeam”, a declarat antrenorul, potrivit Hotnews.

Sylvain Bruneau o pregătește pe Bianca Andreescu din martie 2018.

Bianca Andreescu, locul 15 WTA, a învins-o la US Open pe jucătoarea americană de tenis Taylor Townsend, scor 6-1, 4-6, 6-2. Townsend este cea care le-a eliminat de la US Open pe Simona Halep și Sorana Cîrstea.

Bianca Andreescu s-a calificat în sferturile de finală la US Open. Sportiva o va întâlni pe Elize Mertens, locul 26 WTA.

FOTO. EPA

Close
Închide
  Close