După partida de pe ”Ilie Oană” cu Universitatea Cluj (1-0), Vali Sinescu, antrenorul interimar al Petrolului, a pornit războiul declarațiilor la adresa mureșenilor, afirmând că ”au un atacant foarte bun, pe nume Vassaras. Pardon, Manolov”, aluzie la faptul că ASA a fost sprijinită în acest sezon de ”cavalerii în negru”. Grecul Kyros Vassaras e președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Manolov e un atacant bulgar legitimat la ardeleni.

Narcis Răducan, directorul general al celor de la ASA, i-a răspuns înțepat lui Sinescu:

„Domnul Sinescu este un tip inteligent. Deși face declarații frumoase și academice, atipice fotbalului românesc, a cam sărit calul. Dacă îi luăm, însă, semnalul de la telefon, are o mare problemă. Să lase ironiile pentru conducători, pentru suporteri, el să răspundă la telefon, să-și vadă de treaba lui”, a zis Narcis Răducan la sport.ro.

Sinescu e doar interimar la Petrolul, iar la meciul cu ”U” a fost ”coordonat” de la lojă de Mihai Teja, cel ce va fi principalul ”lupilor” în stagiunea următoare.

„Cei de la ASA au un atacant, Vassaras, dacă nu mă înşel! Mă scuzaţi, am confundat. Manolov voiam să zic”, a fost gluma care nu le-a picat bine mureşenilor. „Îl aşteptăm cu drag pe domnul Sinescu. O să-l vadă ei pe Vassaras”, a spus Gabi Mureşan, unul dintre liderii de la ASA.