De Richard Gavrilescu,

Fostul jucător al Stelei va fi retribuit în Franţa cu o sumă anuală consistentă, de 400.000 de euro, de trei ori mai mult decât primea la gruparea patronată de Gigi Becali. Inimă mare, Bănel s-a gândit din primul moment la mama sa şi la cei patru fraţi din Făurei, anunţându-i, imediat după ce a semnat contractul cu Saint Etienne, că va dubla contribuţia de 1.500 de euro pe care le-o acordă lunar. Mai mult, inimosul fotbalist n-a uitat-o nici pe sora lui, Mirela, care este măritată şi locuieşte la Brăila, promiţându- i că-i va oferi şi ei o sumă consistentă. “Erau zile în care nu aveam ce mânca şi mă duceam la antrenament cu stomacul gol”, mărturisea, în urmă cu un an, Nicoliţă.
Neuitând nici un moment de unde a plecat, fotbalistul, care a terminat şapte clase la liceul din Făurei, şi-a strâns banii câştigaţi la Steaua şi a investit 150.000 de euro în construirea unei case impunătoare pentru mama şi pentru fraţii săi.

Francezii au glumit pe seama lui

Publicând o fotografie cu fotbalistul Bănel Nicoliţă alături de mama sa, Mariţa, cotidianul francez “Le 10 Sport” a făcut, de curând, un comentariu răutăcios, notând, printre altele: “Lui Bănel Nicoliţă, jucător recent transferat la Saint Etienne, îi plac terenurile deşertificate, se îmbracă în haine extralargi şi are mereu la dispoziţie umărul mamei sale pentru a se sprijini”.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează