MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 20:34

Burleanu și cei din clica lui simt că le fuge pământul de sub picioare: ”Gunoiule, du-te-n … mea!”. Victimei i s-a făcut rău!

Distribuie

Burleanu și cei din clica lui simt că le fuge pământul de sub picioare: ”Gunoiule, du-te-n ... mea!”. Răzvan Burleanu și acoliții lui au intrat în fibrilații de când Ionuț Lupescu și-a anunțat candidatura.

ACTUALIZARE 20.00: Fostul arbitru Marius Beudeanu a oferit noi detalii despre evenimentul scandalos de la Cheile Grădiștei. Bodescu era beat, iar victimei agresiunii verbale i s-a făcut rău!

Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, nervos din fire – a mai avut și alte ieșiri în decor -, a avut un schimb de replici dur cu un președinte de AJF care a „îndrăznit' să nu se încoloneze în masa de votanți ai lui Burleanu, pe care acesta caută să-i „momească' fie cu diverse avantaje, fie să-i sperie prin oamenii lui.

Burleanu și cei din clica lui simt că le fuge pământul de sub picioare: a fost înjurat de subaltern ca la ușa cortului

Dumitru Paraschiv, președintele AJF Mehedinți, a refuzat să trimită cererea de adeziune la grupul celor „asupra de măsură' de „îndrăgostiți' de Burleanu și, conform „predictibilității' atât de dragi politrucului de la FRF, a fost luat la rost de Gabriel Bodescu, fostul jucător de la Petrolul Berca ajuns secretar general la FRF.

La Cheile Grădiștei, unde Burleanu a organizat o „pomană electorală', a venit și Paraschiv, dar acesta a fost întâmpinat de Bodescu cu neaoșul „Du-te-n … mea de gunoi!', a informat gsp.ro.

„A fost un moment mai aprins, m-am încins și eu, ca la noi, la olteni, dar nimic mai mult. N-a fost vorba de violență fizică. Dacă m-ar fi lovit, vă asigur că eu v-aș fi sunat!', a declarat Dumitru Paraschiv pentru gsp.ro.

Mihai Prunariu, șeful AJF Gorj, i-a despărțit pe recalcitranți.

„Nici vorbă de așa ceva. Vorbiți cu domnul de la Mehedinți. E dezinformare grosolană, nu e nimic adevărat. Ne «contram» pe oportunitatea de construire a terenurilor sintetice versus gazon natural. Incredibil, ce dezinformări!', a reacționat Bodescu.

Nu numai Bodescu și-a ieșit din minți, ci și însuși președintele FRF. Acesta nu l-a lăsat să vorbească pe Stan Prodan, șeful AJF Teleorman, care ridica în discuție o problemă ce nu-i era pe plac lui Burleanu.

Ce se întâmplă aici, lăsați-l să vedem ce are de zis! Suntem în Coreea de Nord?!', a reclamat, în gura mare, același Prunariu, moment în care susținătorii actualului președinte au izbucnit la adresa șefului AJF Gorj.

„Rămân dezgustat față de anumite atitudini care au existat la această întâlnire. Sunt siderat că unul dintre noi nici măcar n-a fost lăsat să deschidă gura. Acesta a fost motivul pentru care am reproșat Federației că ne-am întors înainte de 1989!

Este exact ca în Coreea de Nord! Asta nu e democrația clamată de Burleanu', a reacționat, pentru Gazetă, Prunariu.

CITEȘTE ȘI: 

Dăncilă îl cheamă de urgență pe ministrul Tudorel Toader în țară, după scandalul DNA; Acesta este într-o vizită de lucru în Japonia

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii