Mergi direct la conținut »
Campionatul Național de Super Rally la București! Sute de cai putere se vor întrece pe 17 noiembrie
Sport Libertatea > Sport > Campionatul Național de Super Rally la București! Sute de cai putere se vor întrece pe 17 noiembrie

Campionatul Național de Super Rally la București! Sute de cai putere se vor întrece pe 17 noiembrie

Campionatul Național de Super Rally revine cu o nouă etapă în acest weekend, având loc sâmbătă, 17 noiembrie în București. 

Este a treia etapă în acest an după evenimentele de la Târgu Mureș, din 23 iunie, și Craiova, din 15 septembrie. Primele două evenimente s-au bucurat de un real succes, peste 10.000 de spectatori fiind prezenți la rundele desfășurate în Ardeal și Oltenia.

Trofeul București 1 va aduce în capitala României 36 de piloți care vor concura cu mașini cu sute de cai putere. Circuitul stradal va avea loc pe bulevardul Kiseleff, între Hotel Triumf și Piața Victoriei, va începe la ora 9:00 și se va încheia la ora 17:00.

Renumiții piloți Mihai Leu, Titi Aur, Bogdan Marișca, Marco și Simeone Tempestini sunt câteva din numele sonore care vor fi prezenți la linia de start. Viteza și adrenalina nu vor lipsi de la acest raliu, unde piloții vor da kilometrajul peste cap cu o viteză medie de 150-160 km/h.

Primul campion mondial de box profesionist român și campion național de raliuri, Mihai Leu, s-a implicat în organizarea Campionatului Național de Super Rally din dorința de a aduce motorsportul mai aproape de publicul larg. Din acest motiv și alegerea de a disputa cursele în centrul orașelor și nu pe trasee de macadam, păduri sau drumuri naționale cum se obișnuiește.

„Primele două runde ale Campionatului Național de Super Rally ne-au arătat o creştere a interesului pentru sporturile cu motor. Dorința noastră este de a organiza aceste competiții în centrul marilor orașelor, pentru a aduce acest sport alături de un număr cât mai mare de spectatori”, a spus Mihai Leu.


Citește și: CENTENAR SOLIDAR/ Dragostea de tată și sfântul sac de cartofi. Gheorghe își crește singur fiul. Câștigă sub 500 de lei pe lună și, ca să se descurce, a învătat să gătească și să coacă pâine/VIDEO

Close
Închide
  Close