Mergi direct la conținut »
Câți suporteri români merg la meciul cu Lituania. Nu s-au vândut toate cele 273 de bilete alocate FRF
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Câți suporteri români merg la meciul cu Lituania. Nu s-au vândut toate cele 273 de bilete alocate FRF

Câți suporteri români merg la meciul cu Lituania. Nu s-au vândut toate cele 273 de bilete alocate FRF

Naționala de fotbal a României va fi susținută de aproape 100 de fani la meciul cu Lituania, programat joi, de la ora 21:45, la Vilnius.

De Viorel Tudorache,

Pentru acest joc din cadrul Ligii Națiunilor au fost puse la dispoziția suporterilor români 273 de bilete, dar au fost achiziționate doar 97 de tichete. Prețul unui bilet a fost 56 de lei (12 euro).

Data limită de achiziționare a biletelor a fost miercuri, 3 octombrie 2018, ora 15:00. Persoanele cu domiciliul în România au primit biletele prin curier (6 lei în București, 9 lei în restul țării). Suporterii din afara țării le vor putea ridica de la stadionul din Vilnius, în ziua meciului, începând cu 19:45, intrarea destinată suporterilor români. Persoană de contact: Alexandru Cândea ([email protected]).

De azi, la case, bilete la meciul cu Serbia

Începând de luni, 8 octombrie, fanii echipei naționale pot achiziționa bilete la următorul meci, cu Serbia, și de la casieriile Arenei Naționale.

Partida România – Serbia este programată duminică, 14 octombrie, de la ora 16:00, pe Arena Națională.

Programul casieriilor este următorul:

– Luni, 8 octombrie – vineri, 12 octombrie – între orele 12:00 – 19:00
– Sâmbătă, 13 octombrie – între orele 10:00 – 19:00
– Duminică, 14 octombrie – între orele 10:00 – 16:00

Bilete sunt disponibile în continuare și online, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

Prețurile sunt:

Peluze (inel 1 și 2) | 30 lei

Peluze (inel 3) | 25 lei

Tribune (inel 2) | 70 lei

Tribune (inel 3) | 50 lei

Tribuna 2 (inel 1) | 90 lei

VIP Roșu | 400 lei

VIP Albastru| 250 lei

Fiecare persoană poate procura maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele titularului va fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria din B-dul Basarabia, în perioada 13-14 octombrie, în intervalul orar 10:00 – 19:00, respectiv 10:00 – 16:00. Tot aici, persoanele cu dizabilități își vor putea ridica biletele.

Print-at-home, fără taxe suplimentare
Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile
Recomandări

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile

Reduceri în Family Zone
Federația Română de Fotbal continuă și la meciul cu Serbia tradiția amenajării unei zone dedicate familiilor cu copii. Accesul în Family Zone, sectoare ce se vor afla la tribuna a 2-a, inelul 2, se face în baza unuia din următoarele pachete care conțin reduceri: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul copiilor pe stadion este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale stadionului.

Suporterii care vor veni la meci vor avea posibilitatea să achiziționeze echipament sportiv, dar și multe alte produse cu însemnele echipei naționale de la noul magazin mobil destinat suporterilor.


Citește și: Tolo: Biserica a întrebat, creștinii au răspuns! Rezultatul referendumului, o lecție de toleranță pe care credincioșii o oferă preoților

Close
Închide
  Close