MENIU CAUTĂ

Ce mănâncă Adrian Mutu de Revelion: ”E o mâncare dominicană. Ajută să-ți revii după băutură” / VIDEO

Distribuie

Ce mănâncă Adrian Mutu de Revelion. Fostul fotbalist a dezvăluit că îi place să gătească, iar mâncarea lui preferată este sancocho.

”Este o mâncare specifică din Republica Dominicană, în care se pune toate tipurile de carne, toate tipurile de legume, plus mango. Se lasă vreo cinci-șase ore la foc mic. Se mănâncă de Revelion, dar după ora unu-două noaptea, pentru că este foarte consistentă. Ajută oamenii să-și revină după băutură, înainte să se ducă la culcare. Foarte tare!”, a povestit actualul manager sportiv al FRF în timpul unei vizite făcute săptămâna trecută designerului Alberto Dobre.

Cântăreața Sorana, și ea de față, curioasă: ”E și afrodisiacă?”. Replica lui Mutu: ”Ee, dacă mai poți”. Adrian a făcut o pasiune pentru mâncarea dominicană în timpul căsătoriei cu Consuelo Matos Gómez, împreună cu care are doi copii, și de care a divorțat în 2013.

Sancocho, o tocană cu legume și carne, s-ar traduce prin ”mâncare dintr-un singur bol” și face referire la cele trei feluri de carne marinate în mirodenii, fierte cu legume (usturoi, roșii, ceapă) și servite cu orez și fasole.
Adrian Mutu se laudă că știe să facă niște paste delicioase: ”Am stat 14 ani în Italia, dacă nici paste nu știu să fac… Gătesc pentru nevastă-mea. Mă relaxează. Și cum nevastă-mea mănâncă numai omletă…”. Mutu s-a recăsătorit a treia oară, în ianuarie 2016, cu Sandra Bachici. Fostul fotbalist a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu. Adrian Mutu are patru copii din cele trei căsătorii.

Mutu se pregătește de vânătoare

Adrian Mutu a dezvăluit și o parte din planurile sale de vacanță: ”Avem planuri mari la națională, dar deocamdată nu se întâmplă nimic până în martie, când avem două amicale. Dar planuri pe termen scurt sunt: vânătoare, plec în concediu”.

Până să plece în concediu, Adrian Mutu a participat la Gala Sportului Simerian 2017.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Rona Hartner are trei case și călătorește fără haine. „Am o garderobă la București, una la Paris și alta pe Costa de Azur”

Citește mai multe despre mancare pe Libertatea.

Comentarii