MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 11:49

În ce relații sunt fosta și actuala soție a lui Adrian Mutu. Sandra a făcut dezvăluirile așteptate de toată lumea

Distribuie

Sandra, actuala soție a ex-fotbalistului Adrian Mutu, a dezvăluit care este relația ei cu fosta soție a sportivului, Consuelo Matos.
În luna octombrie a anului trecut, fostul fotbalist Adrian Mutu se căsătorea pentru a treia oară, cu Sandra, cu care are un băiețel, Tiago.

Înainte de căsătoria cu Sandra, Adrian Mutu a fost însurat cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, împreună cu care are două fete, Adriana și Maya.

Din prima sa căsnicie, cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu are un băiat, Mario.

Actuala parteneră de viață a lui Adrian Mutu, Sandra, a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în care a dezvăluit care este relația ei cu cea de-a doua nevastă a fostului fotbalist și cu fiicele acestora.

Întrebată dacă a cunoscut-o pe Consuelo Matos Gomez, Sandra a răspuns:

„Desigur că am cunoscut-o, cred că așa e normal din moment ce Adi m-a introdus în viața fetelor lui. Avem o relație normală, ne respectăm și asta e cel mai important”.

În ceea ce privește întâlnirea cu fetițele lui Mutu cu Consuelo, Sandra a explicat:

„Așa este, dar nu ne-am întâlnit pentru prima oară, ne cunoșteam deja de câțiva ani. Ele sunt foarte drăguțe și ne înțelegem foarte bine, sunt niște fete bine crescute, îmi sunt tare dragi amândouă”.


Citește și: EXCLUSIV | Electronice despre care nu știai că sunt românești. Cum cuceresc produsele autohtone consumatorii sub branduri germane sau americane


 

Citește mai multe despre consuelo matos gomez și Sandra Mutu pe Libertatea.

Comentarii