Mergi direct la conținut »
Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 2: Antonija Misura (30 de ani, Croația, baschet) | FOTO și VIDEO
Sport Libertatea > Sport

Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 2: Antonija Misura (30 de ani, Croația, baschet) | FOTO și VIDEO

Libertatea a rugat-o pe Adina Alberts (foto), medic primar, chirurgie plastică, să comenteze ce plusuri și ce minusuri au, în privința aspectului fizic, zece sportive care apar cu regularitate în mai toate topurile dedicate frumuseților din sport și să realizeze un clasament personal, în funcție de observațiile făcute.

De Cătălin Apostol,

Începând de luni, 3 decembrie, site-ul nostru prezintă zilnic părerea specialistului despre fiecare caz în parte, începând de la ultimul până la primul loc.

Locul 2: Antonija Misura (30 de ani, Croația, baschet)

Un chip angelic, foarte feminin, buze superbe, nas delicat, ochi mari și albaștri! Minunat…până aici! Umeri frumoși și fini, talie splendidă, sâni de mărime medie foarte bine proporționați… și ajungem la membrele inferioare.

Musculatura acestora este foarte dezvoltată, poate prea mult, nu?! Am înțeles, este jucătoare de baschet, dar mi se pare trenul inferior în dezechilibru cu cel superior, fiind prea masiv. Gambele sunt drepte, ferme, dar gleznele sunt ușor prea solide!

Per ansamblu, este o femeie foarte frumoasă la care aș mai face o singură remarcă… poate că o pieptănătură mai voluminoasă și fresh ar fi a alegere potrivită pentru a echilibra corect proporțiile trupești.

Poate te interesează și Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 9: Maria Sharapova (31 de ani, Rusia, tenis) | FOTO și VIDEO

Close
Închide
  Close