Mergi direct la conținut »
Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 7: Garbine Muguruza (25 de ani, Spania, tenis) | FOTO și VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 7: Garbine Muguruza (25 de ani, Spania, tenis) | FOTO și VIDEO

Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 7: Garbine Muguruza (25 de ani, Spania, tenis) | FOTO și VIDEO

Libertatea a rugat-o pe Adina Alberts (foto), medic primar, chirurgie plastică, să comenteze ce plusuri și ce minusuri au, în privința aspectului fizic, zece sportive care apar cu regularitate în mai toate topurile dedicate frumuseților din sport și să realizeze un clasament personal, în funcție de observațiile făcute.

De Cătălin Apostol,

Începând de luni, 3 decembrie, site-ul nostru prezintă zilnic părerea specialistului despre fiecare caz în parte, începând de la ultimul până la primul loc.

Locul 7: Garbine Muguruza (25 de ani, Spania, tenis)

Garbine are frumusețea de tip mediteranean, ochii mici și migdalați, mentonul (n.r. – bărbia) puternic și proeminent, nasul cu un vârf rotunjit. Proporțiile feței se apropie destul de mult de ideal, respectând îndeaproape fracția de aur.

Corpul tonic, sânii mici și fermi, șolduri, fese și picioare splendide! Cred că este jucătoarea de tenis cu cele mai frumoase picioare! Tonice, puternice dar și fine și delicate în același timp. Garbine este una dintre favoritele mele, eu fiind un fan al tenisului în general, și al tenisului feminin în special!

Cât despre aparițiile publice, am un singur cuvânt de spus: impecabil!

Poate te interesează și:

Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 8: Ronda Rousey (31 de ani, SUA, arte marțiale mixte) | FOTO și VIDEO

Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 9: Maria Sharapova (31 de ani, Rusia, tenis) | FOTO și VIDEO

Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 10: Lindsey Vonn (34 de ani, SUA, schi) | FOTO și VIDEO

 
 
Close
Close
Închide