Mergi direct la conținut »
Chipciu a luat foc: ”Talpan prea le știe pe toate. Eu rămân cu bucuriile strânse acolo, alea nu le poate șterge o hotărâre judecătorească”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Chipciu a luat foc: ”Talpan prea le știe pe toate. Eu rămân cu bucuriile strânse acolo, alea nu le poate șterge o hotărâre judecătorească”

Chipciu a luat foc: ”Talpan prea le știe pe toate. Eu rămân cu bucuriile strânse acolo, alea nu le poate șterge o hotărâre judecătorească”

Chipciu a luat foc: ”Talpan prea le știe pe toate. Eu rămân cu bucuriile strânse acolo, alea nu le poate șterge o hotărâre judecătorească”. Alex Chipciu a acordat un interviu pe care-l puteți găsi pe blogul danielnanu.ro, în care a măturat pe jos cu juristul de la CSA Steaua.

„Eu nu am ceva personal cu dânsul, dar fiecare are dreptul la o opinie. Am văzut și foști mari jucători ai Stelei care au declarat că Steaua lui Gigi Becali nu e Steaua lor. Dar domnul Talpan prea le știe pe toate. A cerut ligii și federației să nu mai admită Steaua la meciuri, acum aud că vrea să se ocupe și de echipa de fotbal.

Nu îl înțeleg. Eu rămân cu bucuriile strânse acolo, cu succesele cu cele vreo 40 de meciuri în cupele europene, alea nu se pot șterge prin nu știu ce hotărâre judecătorească. Eu fără Steaua, poate nu mai eram la Anderlecht”, a declarat Chipciu.

Chipciu a luat foc: a mai avut conflicte cu Talpan

Alex Chipciu nu e la primul atac îndreptat împotriva juristului Florin Talpan. „Pentru mine e clar, Steaua e Steaua de acum, la care am jucat atâția ani. Domnul Talpan a zis că a adus prejudicii clubului, păi Steaua după 2003 a făcut performanțe mai mari în Europa decât din 1990 până în 2003.

Ăsta nu are cum să fie prejudiciu, la ce meciuri au fost, cu Ajax, Valencia, semifinală de Cupa UEFA, domnul Becali a făcut ca numele Stelei să fie și mai mare”, a mai spus Chipciu anul trecut. Iar Talpan l-a pus și el imediat la „colț”.

 

Close
Închide
  Close