Mergi direct la conținut »
CHIVU face un sport periculos. ”Doctorii au spus că 100% am voie!”/ FOTO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CHIVU face un sport periculos. ”Doctorii au spus că 100% am voie!”/ FOTO

CHIVU face un sport periculos. ”Doctorii au spus că 100% am voie!”/ FOTO

Retras din fotbal în februarie, la doar 33 de ani, tentat acum de munca de impresar, Cristi Chivu a petrecut o vacanță de vis la munte.

Până să se decidă asupra viitorul său imediat, fostul căpitan al naționalei, ultima dată sub contract cu Inter Milano, a plecat într-o vacanţă la munte, alături de familia sa, soția Adelina și fetițele lor, Natalia (6 ani) și Anastasia (4 ani).
3

Cristi, Adelina, soția sa, Cătălin Măruță și fetele familiei Chivu, Natalia și Anastasia (de la dreapta).

Fericită, Adelina, care a mărturisit că ”lucrează” cu Cristi pentru a face încă un copil – el vrea neapărat un băiat, a postat pe pagina ei de pe un site de socializare câteva poze din vacanța familiei.

Surprinzător e faptul că, deși retras practic din cauza multiplelor accidentări la piciorul drept, Chivu schiază! Chiar la fotografia în care fostul fundaș apare pe schiuri, comentariul este:  „«Cristi, 100% poţi să schiezi!» a spus doctorul în urmă cu cîteva luni”.

1

Fericit nevoie mare, de pârtie și de zăpadă, Cristi a provocat-o, apoi, la o întrecere pe schiuri pe fata lui cea mare, Natalia! Cine o fi câștigat?

2

Cristi, gata de startul slalomului alături de fiica sa, Natalia.

Fostul căpitan al naţionalei este mare amator de senzaţii tari. În vacanţa de vară s-a aruncat de pe stânci în mare. „Mă distrez… Puţin iresponsabil, dar nişte adrenalină mi-a făcut ziua”, a scris Chivu pe contul său de socializare.

Un bărbat care a fost 5 zile în România săptămâna trecută, confirmat cu noul coronavirus în Italia. Anunțul MAE
Recomandări

Un bărbat care a fost 5 zile în România săptămâna trecută, confirmat cu noul coronavirus în Italia. Anunțul MAE

 

Chivu sport extrem

În martie anul trecut, în SUA, Cristi a suferit a patra operație la piciorul drept. O simplă accidentare la piciorul drept, în timpul unui meci din Liga Europa, l-a făcut pe Chivu să aibe dureri groaznice și să retragă din fotbal.

Degetul al doilea de la piciorul drept a fost luxat şi imediat a făcut prima operaţie, la Roma. A crezut că totul se va rezolva, însă, din păcate, operaţia nu a fost un succes. A urmat şi a doua, şi a treia, dar cu acelaşi rezultat negativ. Când deja se obişnuise cu ideea că problema lui nu se va rezolva niciodată, vestea bună a venit din America.

4

Așa arăta Chivu, după ultima operație, suferită în luna martie a anului trecut!

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din lume i-a spus fotbalistului că trebuie să mai facă încă o operaţie: i-a  transplantat o bucată de muşchi de la un cadavru și a rezolvat cazul, după cum se vede din imagini! Nicicând, Chivu n-a fost mai fericit și mai sigur pe piciorul lui drept. Operația minune ar fi costat 300.000 $! ”Dacă nu o făcea, era posibil nici să nu mai poate merge”, au explicat surse din apropierea familiei.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close