Mergi direct la conținut »
Christopher Plummer, cuvinte de laudă la adresa Biancăi Andreescu pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Toronto
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Christopher Plummer, cuvinte de laudă la adresa Biancăi Andreescu pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Toronto

Christopher Plummer, cuvinte de laudă la adresa Biancăi Andreescu pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Toronto

Christopher Plummer, aflat pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Toronto, a vorbit despre performanța incredibilă a Biancăi Andreescu din finala de la US Open.

Prezent la premierea filmului său, „Knives Out”, la TIFF Toronto, Christopher Plumer a întrebat cât este scorul la finala feminină care se disputa în acel moment. Când a aflat că Andreescu a câștigat primul set, Plumer a exclamat „Fantastic!”.

„În calitate de canadian, aș vrea să îi spun ‘Doboar-o, Bianca!'”, a mai spus actorul, adăugând: „Este minunată, nu-i așa? Are toate loviturile, nu pare să mai aibă nevoie de altele”.

Bianca Andreescu este noua regină de la US Open! După ce-a învins-o o mare campioană tocmai la ea acasă, susținută frenetic pe arena Arthur Ashe.

September 8, 2019 – 2019 US Open Women’s Singles Champion Bianca Andreescu on Top of the Rock during her media tour. (Photo by Mike Lawrence/USTA)

La doar 19 ani, noul număr 5 WTA începând de mâine, a trecut în două seturi, 6-3, 7-5, de Serena Williams.

Chiar dacă specialiștii o dădeau drept favorită pe multipla campioană cu 23 de Grand Slam-uri în palmares, cu 33 de finale jucate, Williams a arătat și azi noapte la Flashing Meadows de ce a pierdut a patra finală la rând.

Și-a doua oară consecutiv cu Andreescu, întrucât luna trecută, la Toronto, Bianca a câștigat Rogers Cup în detrimentul mult mai titratei adversare. După un joc electrizant în care canadianca ale căror origini sunt oltenești a fost la pupitrul de comandă al finalei, Bianca a ridicat brațele în semn de victorie.

Close
Închide
  Close