Prezent la premierea filmului său, „Knives Out”, la TIFF Toronto, Christopher Plumer a întrebat cât este scorul la finala feminină care se disputa în acel moment. Când a aflat că Andreescu a câștigat primul set, Plumer a exclamat „Fantastic!”.

„În calitate de canadian, aș vrea să îi spun ‘Doboar-o, Bianca!'”, a mai spus actorul, adăugând: „Este minunată, nu-i așa? Are toate loviturile, nu pare să mai aibă nevoie de altele”.

Bianca Andreescu este noua regină de la US Open! După ce-a învins-o o mare campioană tocmai la ea acasă, susținută frenetic pe arena Arthur Ashe.

September 8, 2019 – 2019 US Open Women’s Singles Champion Bianca Andreescu on Top of the Rock during her media tour. (Photo by Mike Lawrence/USTA)

La doar 19 ani, noul număr 5 WTA începând de mâine, a trecut în două seturi, 6-3, 7-5, de Serena Williams.

Chiar dacă specialiștii o dădeau drept favorită pe multipla campioană cu 23 de Grand Slam-uri în palmares, cu 33 de finale jucate, Williams a arătat și azi noapte la Flashing Meadows de ce a pierdut a patra finală la rând.

Și-a doua oară consecutiv cu Andreescu, întrucât luna trecută, la Toronto, Bianca a câștigat Rogers Cup în detrimentul mult mai titratei adversare. După un joc electrizant în care canadianca ale căror origini sunt oltenești a fost la pupitrul de comandă al finalei, Bianca a ridicat brațele în semn de victorie.

Citeşte şi:

Meghan Markle îi poartă ghinion Serenei Williams? Ce spun fanii despre prezența ducesei de Sussex la Us Open

Bianca Andreescu a îmblânzit-o și pe Serena Williams: ”Chiar mă bucur că este campioană!”. Ce spune noua regină de la US Open și ce premiu a încasat

Bianca Andreescu este noua regină a tenisului feminin! Canadianca de origine română a spulberat-o pe Serena Williams în finala US Open

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri