14 Sep. 2017 10:07

Cine este noul președintele al CS Dinamo. E o campioană olimpică. În trecut, Liliana Gafencu a a demascat rețele de prostituate!

Distribuie

Cine este noul președintele al CS Dinamo. Liliana Neagu-Gafencu ca conduce clubul MAI, după ce Monica Iagăr a anunțat că iese la pensie din cauza unor probleme medicale.

Renumita sportivă Liliana Neagu-Gafencu a fost împuternicită la comanda Clubului Sportiv Dinamo, în funcția de Președinte.

Liliana Neagu-Gafencu este multiplă campioană olimpică (aur la Atlanta 1996, Sydney 2000 și Atena 2004, și mondială la canotaj, fiind un produs sută la sută al clubului Dinamo.

Citiți și Monica Iagăr s-a pensionat la doar 44 de ani și va lua o pensie mai mare decât salariul avut până acum! Nimeni nu vrea postul de președinte la CS Dinamo

După încheierea carierei sportive, Liliana Neagu-Gafencu a ocupat, timp de 13 ani, funcții de execuție și de conducere în structurile Ministerului Afacerilor Interne, în prezent având gradul profesional de comisar șef de poliție.

Noul președinte al Clubului Sportiv Dinamo are studii juridice, ultima funcție  ocupată fiind în cadrul Serviciului Control al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. 

Citiți și Campioana olimpica, depisteaza rețele de prostituate

Ce s-a decis cu viitorul stadionului Dinamo. Întâlnire Adi Mutu+Monica Iagăr+Ionuț Negoiță cu ministrul Carmen Dan. Nicolae Badea n-a mai ajuns | FOTO

Loading...
Comentarii