MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 01:00

Cine face pronosticuri la Cupa Mondială din Rusia. Se numește Ahile și este un motan alb şi surd

Distribuie

Cine face pronosticuri la Cupa Mondială din Rusia. Motanul Ahile, a cărui surditate ar explica nivelul de intuiţie, va încerca să ghicească deznodământul partidelor, alergând câştigătoarea din mai multe boluri de mâncare, identificate clar.

După celebra caracatiţă Paul, care a prezis cele şapte rezultate ale Germaniei la Mondialul 2010, Ahile, un motan alb şi surd care trăieşte la muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, a fost ales luni să facă pronosticul oficial la Cupa Mondială din Rusia (14 iunie-15 iulie).

Ataşata de presă a faimosului muzeu, Maria Haltunen, a indicat agenţiei de presă R-Sport că ”o conferinţă de presă specială” va fi organizată şi că Ahile, a cărui surditate ar explica nivelul de intuiţie, va dispune de o acreditare oficială de suporter.

Circa 70 de pisici, ai căror strămoşi au fost aduşi de ţarul Petru cel Mare în secolul 17, protejează astăzi Ermitajul de şoareci şi dispun de un personal dedicat lor, condus de Anna Kondratieva.

Potrivit acesteia, Ahile a luat o pauză şi s-a îngrăşat după ce a prezis în avans, anul trecut, echipa victorioasă la Cupa Mondială a confederaţiilor, Germania. Felina cântăreşte 4,7 kg şi va face predicţiile alegând câştigătoarea din mai multe boluri de hrană, identificate clar, notează Agerpres.

Sursa foto: Anna Kondratieva / Facebook


Citește și: Politica externă a Rusiei: anexarea Crimeei, intervenția militară din Siria și amenințările la adresa scutului de la Deveselu

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii